Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tämä on ryöstö! – NHL:n mestarisuosikki viritti jättikaupan

Calgary Flamesin Chris Tanev siirtyy Dallasiin.
AOP

NHL:ssä on tapahtunut odotettu ja samalla jättimäinen pelaajakauppa. Viime kaudella NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin edennyt Dallas Stars on vahvistanut puolustustaan kovalla pelaajalla. Stars kotiutti pitkään Calgary Flamesia edustaneen kanadalaispuolustajan, joka pelaa sopimuksensa viimeistä kautta. Pelaajakaupassa oli mukana myös kolmas organisaatio.

Dallas Stars on hankkinut vahvistusta puolustukseensa. Stars hankki Calgary Flamesia viime kaudet edustaneen Chris Tanevin riveihinsä kolmen joukkueen pelaajakaupassa. Pelaajakaupan kolmantena organisaationa oli mukana New Jersey Devils, joka söi Tanevin palkkaa. Tanevin tämän kauden palkasta 25 prosenttia siirtyi Starsiin, kun Flames söi ensin palkasta puolet ja tämän jälkeen Devils puolet ennen pelaajan siirtymistä Teksasiin.

Pelaajakaupassa Flamesiin siirtyi Starsista venäläispuolustaja Artem Grushnikov, kakkoskierroksen varaus ensi kesälle ja ehdollinen kolmoskierroksen varaus kesälle 2026. Ehto täyttyy, mikäli Stars etenee tällä kaudella Stanley Cup -finaaleihin. Stars maksoi Devilsille palkanpidätyksenä neljännen kierroksen varausvuoron kesälle 2026. Tanevin sopimus vie Devilsin palkkakatosta 1,125 miljoonaa dollaria.

Stars sai pelaajakaupassa myös Cole Bradyn Devilsistä. 23-vuotias maalivahtilupaus on Devilsin viidennen kierroksen varausvuoro kesältä 2019.

Torontosta kotoisin oleva Tanev on tunnettu yhtenä sarjan parhaista puolustavista puolustajista. 188 senttiä pitkä oikealta laukova Tanev on urallaan pelannut 773 ottelua NHL:n runkosarjassa ja iskenyt näihin 185 tehopistettä. Tanev on parhaalla kaudellaan iskenyt 28 tehopistettä.

Flamesiin siirtyvä venäläispuolustaja Grushnikov on 185 senttiä pitkä vasemmalta laukova Voskresenskista kotoisin oleva entinen kakkoskierroksen varaus. Stars poimi Grushnikovin kesän 2021 NHL:n varaustilaisuudessa 48. vuorolla. Tällä ja viime kaudella Texas Starsissa venäläinen on pelannut AHL:ää 45 ottelua ja iskenyt näihin viisi tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL