Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkue valmis lisäkauppoihin! – Tässä kuumimmat nimet

Connor McDavid hassutti Jacob Markströmiä.
AOP

NHL:n siirtojen takaraja on tiedossa ensi viikon perjantaina, joten kaikki huhut vellovat pelaajasiirtojen osalta korkealla. Yksi siirtojen takarajan mielenkiintoisimmista joukkueista on edelleen Calgary Flames. Flames on kaupannut jo kolme merkittävää runkopelaajaa eteenpäin, mutta joukkueella on vielä lisää kauppatavaraa myytävänä.

Viime keväänä Calgary Flamesin GM:ksi palkattu Craig Conroy on avannut tällä kaudella tuuletusikkuna Albertassa ja tehnyt joukkueestaan enemmän hänen näköistään.

Conroy on talven mittaan viritellyt kovia pelaajakauppoja, kun Nikita Zadorov ja Elias Lindholm lähtivät eri kaupoissa Vancouver Canucksiin. Tuoreimpana pelaajakauppana nähtiin puolustaja Chris Tanevin siirto Dallas Starsiin.

Näillä pelaajakaupoilla Flames on saanut lukuisia varausvuoroja, kaksi lupaavaa puolustajaa ja yhden NHL-kokoonpanoon sopivan laitahyökkääjän. Tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuteen Flames omistaa tällä hetkellä kaksi ykkös- ja kakkoskierroksen varausta sekä lukuisia myöhempien kierroksien varauksia.

Flamesin riveistä löytyy vielä ainakin kaksi potentiaalista kauppakohdetta. Toinen on viimeistä sopimusvuottaan tällä hetkellä pelaava puolustaja Noah Hanifin ja isompi haku on ruotsalaismaalivahti Jacob Markström. Hanifin tienaa tästä kaudesta 4,95 miljoonaa dollaria. Markströmillä on sopimusta jäljellä vielä kaksi kokonaista kautta. Ruotsalaismaalivahti tienaa keskimäärin kuusi miljoonaa dollaria kaudesta, mutta omaa siirron estäviä pykäliä.

Hanifin kiinnostaa monia joukkueita tällä hetkellä NHL:ssä ja yksi potentiaalinen kohde on Toronto Maple Leafs tai Tampa Bay Lightning. Markström on ollut useammankin joukkueen kiinnostuksen kohteena jo pitkään. Eniten Markströmin palveluksien perään kyselee viime kevään yllätysjoukkue New Jersey Devils.

Flamesin kohdalla ei ole myöskään poissuljettu sitä, että laitahyökkääjät Andrew Mangiapane tai Yegor Sharangovich siirtyisivät eteenpäin. Mangiapanella on vielä ensi kausi 5,8 miljoonan dollarin palkalla olevaa sopimusta jäljellä. Valkovenäläishyökkääjä Sharangovichilla on myös ensi vuosi sopimusta jäljellä, mutta 3,1 miljoonan dollarin palkalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL