Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin sensaatiomainen voittoputki tylysti päätökseen!

Vegas Golden Knightsin Jonathan Marchessault.
AOP

NHL:n kaksi suurta mestarisuosikkia kohtasivat keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Toronto Maple Leafs isännöi Vegas Golden Knightsia. Maple Leafs tuli otteluun hurjassa voittoputkessa, kun taas hallitseva Stanley Cup -mestari tappioputkessa. Keskiviikon vastaisena yönä pelatussa ottelussa kuitenkin osat vaihtuivat dramaattisella tavalla.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights katkaisi pitkän tappioputkensa. Golden Knights murskasi vahvalla esityksellä Toronto Maple Leafsin vieraskaukalossa. Hallitseva Stanley Cup -mestari oli Sheldon Keefen valmentamaa miehistöä parempi lopulta 6-2 -lukemin.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta toisen erän puolivälissä kaksi vieraiden pikamaalia veivät Golden Knightsin kahden maalin johtoon. Erän loppupuolella Maple Leafs pääsi taululle, mutta vieraat iskivät vielä kertaalleen ja pääsivät kahden maalin johdosta päätöserään.

Kolmannen erän alku oli kotijoukkueelta vahva, mutta erän puolivälin jälkeen Golden Knights rokotti ja katkaisi Maple Leafsin selkärangan. Reilu viisi minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä kotijoukkue nousi vielä kahden maalin päähän, mutta vieraat takoivat vielä kaksi osumaa, joista 5-2 -maali syntyi tyhjiin.

Golden Knightsin ykköstähti ottelussa oli viime kesän Stanley Cup -finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Jonathan Marchessault. Marchessault iski ottelussa kaksi maalia ja teki esityön William Karlssonin iskemään voittomaaliin.

Kanadalaishyökkääjä nosti koko kauden maalimäärän 32 osumaan, mikä on hyökkääjän yhden kauden ennätys. Adin Hill torjui vieraiden maalilla erinomaisesti kopaten 28 vetoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL