Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Viiden maalin päätöserä! – NHL:n kestomenestyjä sai kunnon opetuksen

Philadelphia Flyers Tampa Bay Lightning. Nikita Kucherov, Noah Cates.
AOP

NHL:ssä pudotuspelipaikoista kaikkien suureksi yllätykseksi vielä helmi-maaliskuussa taisteleva Philadelphia Flyers järjesti melkoiset maalijuhlat. Flyers kohtasi keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa kotiyleisönsä edessä kahdesti Stanley Cup -mestaruutta 2020-luvulla juhlineen Tampa Bay Lightningin. Flyers pelasi todella tylysti.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers nappasi todella tylyn esityksen päätteeksi mahtavan kotivoiton Tampa Bay Lightningista. Flyers oli Jon Cooperin valmentamaa kestomenestyjää vahvempi 6-2 -lukemin.

Flyersin tehohetki ottelussa osui päätöserään. Ottelussa lähdettiin 1-1 -tasatilanteesta päätöserään, mutta kotijoukkueen viisi maalia oli vieraille liikaa. Flyers iski vajaaseen seitsemään minuuttiin erän alusta kolme maalia ja karkasi 4-1 -johtoon. Vieraiden kanadalaistähti toi joukkueensa vielä kahden maalin päähän, mutta ei lähemmäksi.

Kotijoukkueelta maalinteossa onnistui kuusi eri pelaajaa. Tehot 1+1 iskeneet Travis Sanheim sekä Noah Cates ja kaksi syöttöpistettä kerännyt Morgan Frost olivat kotijoukkueen ainoat kahden pisteen miehet. Samuel Ersson koppasi 20 kiekkoa Flyersin maalilla.

Lightningilta maalit menivät Steven Stamkosin ja Nick Paulin nimiin. Nikita Kucherov syötti ottelussa yhden maalin ja keräsi teholukeman -3. Brayden Point syötti myös yhden maalin ja jäi neljä maalia pakkaselle. Andrei Vasilevskiy torjui 23 kiekkoa vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL