Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Viime kevään sensaatiolla kaikki mahdollisuudet Liigassa – ”Pudotuspelit selviö!”

Porin Ässien Lenni Hämeenaho tehoili Tapparaa vastaan.
AOP

Liigan runkosarjaa on jäljellä kalenterista katsottuna tasan kaksi viikkoa. Tämän jälkeen käynnistyy pudotuspelit ensimmäisen kierroksen osalta, jossa pelaavat sarjataulukossa sijoille seitsemästä kymmeneen sijoittuneet joukkueet. Yksi joukkue, joka mielii vielä pudotuspeleihin mukaan löytyy Satakunnasta. Viime keväänä puolivälierissä esiintynyt Porin Ässät on tyrkyllä mukaan kevään isoihin tansseihin.

Jere Härkälän debyyttikausi Liigassa päävalmentajana on sujunut kaksijakoisesti. Porin Ässät on ollut ajoittain äärimmäisen vaarallinen joukkue, mutta tammi-helmikuussa ote on päässyt hieman lipsumaan.

Ässät on 54 pelatun ottelun jälkeen Liigassa sijalla 11. Joukkueella on kasassa yhteensä 74 pistettä ja eroa suoraan viimeiseen pudotuspelipaikkaan on yksi piste. Kymmenettä sijaa pitää hallussaan KooKoo, jolla on 75 pistettä 55 otteluun.

Ässillä on runkosarjan loppuun erinomainen otteluohjelma, joten kaikki pudotuspelien suhteen on omissa käsissä ja paikka pudotuspeleissä pitäisi olla selviö.

Porilaiset kohtaavat tiistaina Ilveksen vieraissa, jota vastaan joukkue on napannut tällä kaudella kaksi voittoa kolmesta kamppailusta. Viikonloppuna Ässien kausi jatkuu todella isossa ottelussa Kouvolassa KooKoota vastaan. Ottelu Olli Salon valmentamaa miehistöä vastaan saattaa ratkaista paikan pudotuspeleissä.

Ensi viikolla joukkueella on edessään kolme ottelua. Alkuviikosta joukkue pelaa ensin Lappeenrannassa SaiPan vieraana ja heti perään Mikkelissä kotiedusta puolivälierään taistelevaa Jukureita vastaan. 1,5 viikon päästä Ässät pelaa runkosarjan viimeisen kotiottelunsa, kun paikan pudotuspeleihin käytännössä menettänyt JYP saapuu Isomäkeen. Runkosarja päättyy Ässien osalta vierasotteluun Vaasan Sportia vastaan.

Ainoastaan ottelut Ilvestä ja Jukureita vastaan vieraskaukalossa ovat Ässille sellaisia joista pisteitä ei voi budjetoida, mutta neljästä muusta kamppailusta porilaisille pitäisi tulla 10-12 pisteen saldo.

Yksi Ässien isoimmista kompastuskivistä tällä kaudella on ollut tehottomuus. 54 otteluun joukkue on tehnyt vain 122 maalia, mikä on kolmanneksi vähiten kaikista Liiga-joukkueista. New Jersey Devilsin varaama Lenni Hämeenaho on iskenyt 12 maalia ja yhteensä 26 pistettä runkosarjaan ollen joukkueen sisäisen pistepörssin toisena. Hämeenahon lisäksi ranskalaishyökkääjä Dylan Fabre on rikkonut 12 maalillaan kymmenen maalin rajapyykin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga