Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan mestarisuosikilla makoisa loppuohjelma – ”Täytyy hyödyntää…”

Ilves aloittaa jääharjoitukset
AOP

Liigassa käydään runkosarjan viimeisiä kierroksia ja kaikki paikat on vielä jaossa. Selvää on viimeisille kierroksille vain se, että kaksi joukkuetta taistelevat runkosarjan voitosta ja kaksi joukkuetta ovat varmuudella pudotuspeleistä ulkona. Runkosarjan voitosta taistelevat vain Tampereen suurseurat.

Antti Pennasen valmentamalla Tampereen Ilveksellä on loistava mahdollisuus klaarata Liigan runkosarja nimiinsä. Tämä tarkoittaisi mahdollista kotietua aina Liigan finaaleihin saakka, mikä olisi tärkeä juttu Ilvekselle. Loppukauden kevyt ohjelma täytyy hyödyntää, mikäli Ilves haluaa vakavasti voittaa Suomen mestaruuden.

Viime kaudella Ilves oli jo lähellä voittaa runkosarjan, mutta ei onnistunut runkosarjan viimeisessä kamppailussa kaatamaan Suomen mestaruuden voittanutta Tapparaa.

Ilves aloittaa viiden ottelun puristuksen tiistaina kotiottelulla Porin Ässiä vastaan. Ässät on sarjassa tällä hetkellä 11. ja taistelee vielä viimeisestä pudotuspelipaikasta yhdessä Vaasan Sportin ja KooKoon kanssa.

Tällä viikolla Ilves pelaa yhteensä kolme ottelua, kun perjantaina on edessä vierasottelu JYP:ä vastaan, jolla on vielä teoreettiset mahdollisuudet nousta kymmenen parhaan joukkoon runkosarjassa. Todennäköistä se ei ole, sillä JYP voi vielä kerätä maksimissaan 18 pistettä ja eroa viimeiseen sijaan on kahdeksan pistettä.

Lauantaina Ilves kohtaa kotonaan KalPan, joka on viime aikoina ollut heikommassa vireessä. KalPa on vielä kiinni pudotuspelipaikoissa sijalla kahdeksan yhteensä seitsemän pisteen erolla Ässiin. KalPaa vastaan pelatun ottelun jälkeen Ilveksellä on lähes viikon tauko ennen runkosarjan voiton todennäköisesti ratkaisevaa ottelua Tapparaa vastaan. Ilves päättää runkosarjan lopulta 12. päivä TPS:ää vastaan vieraissa.

Sarjassa toisena olevalla Tapparalla on jäljellä vielä seitsemän ottelua runkosarjaa. Ohjelmassa on vain yksi ottelu varmasti pudotuspelien ulkopuolelle jäävää joukkuetta vastaan. Kolmantena oleva Lahden Pelicans on kymmenen pistettä jo nyt Ilvestä perässä. Pelicansilla on kuusi ottelua runkosarjaa jäljellä, joten teoreettinenkin mahdollisuus runkosarjan voittoon on ohut.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga