Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

NHL-hylkiöstä Ilveksen sankari! – ”Upea viimeistely!”

Ilveksen Sami Niku niittasi voittomaalin Ässiä vastaan.
AOP

Liigassa käynnistettiin viikko tiistaina yhden ottelun voimin, kun Tampereen Nokia Areenassa Ilves isännöi Porin Ässiä. Ottelussa kummallakin joukkueella oli isot panokset, sillä Ilves pelaa runkosarjan voitosta ja Ässät pääsystä pudotuspeleihin. Kotijoukkue oli läpi illan hallitsevampi osapuoli, mutta jatkoaika tarvittiin ottelussa paremmuuden selvittämiseen.

Antti Pennasen valmentama Tampereen Ilves venytti eronsa Liigan kärjessä kolmeen pisteeseen, kun joukkue nappasi hienon kotivoiton Porin Ässistä. Ilves oli Jere Härkälän valmentamaa joukkuetta vahvempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin.

Ottelun avauserässä Ilves karkasi ensimmäisellä kympillä kahden maalin johtoon. Toisessa erässä Ässät pääsi paremmin peliin kiinni, kun kotijoukkue nosti jalkaa kaasulta. Kolmanteen erään lähdettiin 2-1 -tilanteesta.

Kolmannen erän alussa Ässät nousi tasoihin ylivoimalla, mutta välittömästi tasoitusmaalin jälkeen kotijoukkue karkasi uudelleen johtoon. Kolmannen erän lopulla Ässät nousi vielä uudestaan tasoihin ja ratkaisu haettiin jatkoajalta, jolloin kotijoukkueen kiekollinen puolustaja nousi sankariksi.

Ilveksen ykköstähti ottelussa oli 2+1 tehot iskenyt Matias Mäntykivi. Mäntykivi on kolmeen edelliseen kamppailuun iskenyt kuusi tehopistettä. Voiton kotijoukkueelle ratkaisi Sami Niku, jolle osuma oli Ilveksessä ensimmäinen. Niku viimeisteli upealla tavalla voittomaalin jatkoajalla. Kotijoukkueelta varsinaisella peliajalla onnistui Mäntykiven lisäksi Otto Latvala.

Ässiltä maalinteossa ottelussa onnistuivat Roope Talaja, Will Graber ja Eemil Erholtz. Aleksi Heimosalmi syötti ottelussa kaksi maalia. Niklas Rubin torjui erinomaisesti vieraiden maalilla napaten 28 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga