Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tehoiltaa viettänyt NHL-tähti kehui joukkuettaan – ”Teimme hyvää työtä sen suhteen…”

Los Angeles Kingsin Trevor Moore ja Edmonton Oilersin Ryan Nugent-Hopkins.
AOP

NHL:ssä pelattiin tiistain vastaisena yönä neljän ottelun kierros. Ainut Kanadan puolella pelattu ottelu käytiin Edmontonissa, kun kahdella viimeisellä kaudella pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kohdanneet Edmonton Oilers ja Los Angeles Kings kohtasivat. Kupletin juoni tässä ottelussa oli sama kuin kahtena viime keväänä. Oilers oli kovan taistelun jälkeen vahvempi.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers nappasi jälleen mahtavan voiton kotiyleisönsä edessä. Oilers kaatoi Los Angeles Kingsin tiukan otatuksen jälkeen kolmannen erän maaleilla. Oilers oli Jim Hillerin valmennukseen siirtynyttä joukkuetta vahvempi lopulta lukemin 4-2.

– Minusta tämä oli todella hyvä voitto meille. Aina, kun kaataa kovan vastustajan, niin se luo lisää itseluottamusta, kertasi kesken kauden Oilersin päävalmentajaksi nimetty Knoblauch.

Oilersin tehomies ottelussa oli 2-2 -tasoitusmaalin ylivoimalla tehnyt saksalaistähti Leon Draisaitl. Maalimääränsä 29 nostanut voimahyökkääjä iski ottelussa 1+1 tehot. Ryan Nugent-Hopkins iski ottelussa myös 1+1 tehot.

– Tämä oli jälleen hyvä esitys siitä, miten ottelussa pitää olla mukana täydet 60 minuuttia. Me teimme hyvää työtä sen suhteen, kertasi kokenut kanadalaishyökkääjä Nugent-Hopkins.

Connor McDavid syötti joukkueensa kaksi osumaa. Muista maaleista vastasivat Zach Hyman ja Evan Bouchard. Hymanille maali oli jo kauden 38. Stuart Skinnerille kertyi kotijoukkueen maalilla yhteensä 38 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL