Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-valmentaja hehkutti suojattiaan! – ”Emme voi paljoa enempää pyytää…”

Boston Bruinsin David Pastrnak pysähtyi Seattle Krakenin Philipp Grubaueriin.
AOP

NHL:ssä pelattiin neljän ottelun mittainen kierros tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kierroksella nähtiin useampi NHL:n mestarisuosikki tulessa. Yksi suurimmista mestarisuosikeista eli NHL:n itäisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuva Boston Bruins vieraili Seattlessa. Bruins kävi kovan taistelun Seattle Krakenia vastaan, mutta joutui tyytymään yhteen sarjapisteeseen.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken nappasi vaiherikkaan kamppailun jälkeen kaksi pistettä Boston Bruinsia vastaan. Kraken oli Jim Montgomeryn valmentamaa miehistöä vahvempi lopulta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 4-3 -lukemin.

Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Jordan Eberle, Vince Dunn ja tanskalaishyökkääjä Oliver Björkstrand. Yhdysvaltalaishyökkääjä Kailer Yamamoto oli ainut rangaistuslaukauskilpailussa onnistunut pelaaja. Saksalaismaalivahti Phillip Grubauer torjui ottelussa 29 laukausta ja kaikki kolme rangaistuslaukausta.

– Minusta hän oli erinomainen läpi illan. Todella varmaa ja rauhallista pelaamista sekä isoja torjuntoja, kun niitä tarvittiin. Emme voi paljoa enempää pyytää Grubauerilta, kehui päävalmentaja Hakstol ykkösmaalivahtiaan.

Ottelussa kauden 11 maalinsa iskenyt kanadalaispuolustaja Dunn oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen kokonaisuutena.

– Pelasimme tänään sitä peliä, mitä haluamme esittää. Aina ottelut eivät mene täydellisesti, mutta tässä ottelussa kaikki jätkät tekivät asioita, joita meidän kuuluu otteluissa tehdä.

Bruinsilta tshekkitähti David Pastrnak iski ottelussa tehot 2+1. Charlie Coyle ohjasi 3-3 -tasoituksen ylivoimalla reilut kaksi minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL