Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n siirtomarkkinoiden kuumasta kalasta raju paljastus – ”Moni uskoo…”

Philadelphia Flyersin puolustaja Sean Walker.
AOP

NHL:n siirtojen takaraja lähestyy kovaa vauhtia. Viimeinen päivä jolloin NHL:n pudotuspeleissä menestystä tavoittelevat joukkueet voivat vielä vahvistaa rivejään on ensi perjantai. Tämän jälkeen joukkueet lyödään jäihin eikä pelaajat voi siirtyä seurasta toiseen. Yksi siirtojen takarajan mielenkiintoisista joukkueista on Philadelphia Flyers.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers on yllättänyt kaikki tämän kauden NHL:ssä. Helmikuun lopulla uudelleenrakennukseen asetettu joukkue on NHL:n itäisessä konferenssissa kiinni suorassa pudotuspelipaikassa.

Flyers on Metropolien divisioonassa kolmantena. Eroa neljäntenä olevaan Washington Capitalsiin on neljä pistettä ja seitsemäntenä olevaan Pittsburgh Penguinsiin seitsemän pistettä. Penguins nousee rästipelit voittamalla Flyersin ohi sarjataulukossa.

GM Daniel Briere teki kesällä selväksi, että joukkuetta pyritään tälläkin kaudella rakentamaan niin, että se on vahva tulevaisuudessa eikä mestaruuden voittaminen ole tällä kaudella tavoitteena. Flyers on suoriutunut runkosarjassa liian hyvin odotuksiin nähden.

Briere kauppasi isossa pelaajakaupassa venäläispuolustaja Ivan Provorovin kesällä Columbus Blue Jacketsiin. Samaisessa kolmen joukkueen kaupassa Flyers otti palkkoja Los Angeles Kingsin riveistä maalivahti Cal Petersenin ja puolustaja Sean Walkerin muodossa.

Walkerilla on tämä vuosi nykyistä sopimusta jäljellä, jonka arvo on 2,65 miljoonaa dollaria tästä kaudesta. 29-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut tällä kaudella yhteensä 59 ottelua ja iskenyt näissä 21 tehopistettä. Oikealta laukovasta puolustajasta on tulossa yksi siirtojen takarajan mielenkiintoisista nimistä, sillä useampi joukkue saattaa olla kiinnostunut puolustajan palveluksista pudotuspeleihin.

Monet NHL-seurat ja heidän GM:t uskoo toimittaja David Pagnottan mukaan, että Flyers on todennäköisesti kauppaamassa Walkerin jatkosopimuksen sijaan. Walkerista saattaa olla saatavissa jopa ykköskierroksen varausvuoro vaihdossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL