Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähti hurjaan rajapyykkiin! – ”Pelasimme erinomaisen ottelun…”

Boston Bruinsin David Pastrnak tehopäällä.
AOP

NHL:ssä pelattiin neljän ottelun mittainen kierros tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kierroksella nähtiin useampi NHL:n mestarisuosikki tulessa. Yksi suurimmista mestarisuosikeista eli NHL:n itäisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuva Boston Bruins vieraili Seattlessa. Bruins kävi kovan taistelun Seattle Krakenia vastaan, mutta joutui tyytymään yhteen sarjapisteeseen.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken nappasi vaiherikkaan kamppailun jälkeen kaksi pistettä Boston Bruinsia vastaan. Kraken oli Jim Montgomeryn valmentamaa miehistöä vahvempi lopulta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 4-3 -lukemin.

Bruinsin ykköstähti oli tehot 2+1 iskenyt David Pastrnak. Tshekkihyökkääjä nosti koko kauden maalisaldon 38 osumaan. Tehopisteitä on kasassa yhteensä 85 kappaletta. Samalla hyökkääjä sai kokoon 700 tehopistettä NHL:ssä.

Charlie Coyle vastasi ottelun kolmannen erän lopulla Bruinsin tasoituksesta. Coyle ohjasi ylivoimalla Pastrnakin vedon ohi 29 kertaa torjuneen Philipp Grubauerin. Bruinsin maalilla ruotsalaismaalivahti Linus Ullmark torjui 24 kiekkoa.

– Me pelasimme erinomaisen ottelun, mutta kolmannessa erässä päästimme Krakenin otteluun mukaan. Sinun täytyy olla valmiina etenkin hyvien joukkueiden kanssa, että sieltä tulee vielä se viimeinen puristus. Onnistuimme kuitenkin pääsemään jatkoille ja saimme pisteen mukaan, kommentoi Pastrnak.

Ottelu oli Bruinsin viimeinen pitkällä lännen vieraskiertueella, joka sisälsi neljä kamppailua. Bruins voitti otteluista ensimmäisen Edmonton Oilersin vieraana, mutta tätä seurasi kolme perättäistä jatkoaikatappiota.

Kuusi edellistä Bruinsin peliä on venynyt jatkoajalle. Seuraavaksi joukkue pelaa viikonloppuna kotiyleisönsä edessä TD Gardenissa hallitsevaa Stanley Cup -mestaria Vegas Golden Knightsia vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL