Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Juuse Saroksen pelaajakauppa haudattu? – Tämä tiedetään nyt!

Nashville Predatorsin Juuse Saros jäi yksin Winnipeg Jetsiä vastaan.
AOP

NHL:ssä siirtojen takaraja lähestyy ja se on edessä reilun viikon kuluttua perjantaina. Yksi mielenkiintoisimmista pelaajista siirtojen takarajalla on suomalaismaalivahti Juuse Saros, joka on pyörinyt erilaisissa siirtohuhuissa. Saroksen palveluksista on kiinnostunut useampi joukkue, mutta myös Nashville Predatorsilla on sanansa sanottavana.

Andrew Brunetten valmentama Nashville Predators on mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkue taistelee helmi-maaliskuun vaihteessa kiivaasti NHL:n läntisen konferenssissa pudotuspelipaikasta, mutta Predatorsin menestysmahdollisuudet ovat mahdollisissa pudotuspeleissä todella alhaiset.

Predatorsin pitkäaikainen tukipilari on ollut suomalaismaalivahti Juuse Saros. Viime kaudella Saros torjui NHL:ssä 33 voittoa 91,9 torjuntaprosentilla. Toissa kaudella suomalainen koppasi 38 voittoa 91,8’n torjuntaprosentilla. Tällä kaudella 46 aloitetusta ottelusta 29 vuotta keväällä täyttävä maalivahti on torjunut 23 voittoa torjuntaprosentin ollessa vaatimaton 90,4.

Forssasta kotoisin oleva huippumaalivahti omaa vielä vuoden nykyistä sopimusta tämän kauden jälkeen. Saros tienaa kaudesta keskimäärin viisi miljoonaa dollaria. Saros on jo pitkään kuulunut sarjan parhaisiin maalivahteihin ja on äärimmäisen kyselty pelaaja siirtomarkkinoilla. Etenkin New Jersey Devils ja Carolina Hurricanes ovat olleet kiinnostuneita suomalaisen palveluksista.

Dailyfaceoff -sivuston mukaan Devils on ollut ahkerasti kyselemässä Saroksen palveluksien perään, mutta viime keväänä Predatorsin GM:ksi nimetty Barry Trotz on kertonut kaikille, että niin kauan, kun Predators taistelee pudotuspelipaikoista eivät he ole Sarosta myymässä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL