Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n maalitykki vaatimattomana – ”Sain pari kivaa pomppua…”

Washington Capitalsin päävalmentaja Spencer Carbery.
AOP

NHL:ssä pelattiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa yhteensä neljän ottelun kierros. Kierroksen ensimmäisessä kamppailussa kohtasivat NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelipaikoista taisteleva Washington Capitals sekä pohjilla pyörivä Ottawa Senators. Ottelussa saatiin todella iloiset maalijuhlat aikaiseksi etenkin kotijoukkueen toimesta.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals oli todella tyly kotijoukkue. Capitals murskasi kotiyleisönsä edessä Ottawa Senatorsin. Capitals oli Jacques Martinin valmennukseen siirtynyttä Senatorsia vahvempi 6-3 -lukemin.

Capitalsin ykköstähti ottelussa oli kaksi maalia tehnyt nuori keskushyökkääjä Hendrix Lapierre. Lapierrelle maalit olivat kauden kolmas ja neljäs.

22-vuotias kanadalaishyökkääjä on Capitalsin ykköskierroksen varaus kesän 2020 NHL:n varaustilaisuudesta. Hyökkääjällä on NHL-otteluja takana urallaan 32 kappaletta ja näissä on syntynyt yhteensä viisi maalia.

– Minulle siunaantui mahdollisuus pelata näiden kavereiden kanssa tänään. Sain pari kivaa pomppua ja sitä kautta maalit. Tänään oli minusta todella hyvä peli koko jengiltä. Oli hienoa nähdä, että kaikki jätkät saivat hyvän vireen päälle, kertasi Lapierre ottelun jälkeen.

Ottelu oli hyökkääjän ensimmäinen NHL-uralla, jossa syntyy vähintään kaksi maalia.

Capitalsilta Aliaksei Protas vietti kolmen tehopisteen iltaa. Päävalmentaja Carbery kehui suojattiaan.

– Tämä oli yksi hänen parhaista peleistään tällä kaudella. Hän pystyy koolla ja taidollaan sitomaan vastustajia erinomaisesti kaukalossa. Se näkyi hänen pelissään tänään, kehui Carbery hyökkääjää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL