Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Draamaa Seattlessa! – ”Uskomaton päätös…”

Seattle Krakenin Kailer Yamamoto iski voittomaalin Krakenille.
AOP

NHL:ssä pelattiin neljän ottelun mittainen kierros tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kierroksella nähtiin useampi NHL:n mestarisuosikki tulessa. Yksi suurimmista mestarisuosikeista eli NHL:n itäisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuva Boston Bruins vieraili Seattlessa. Bruins kävi kovan taistelun Seattle Krakenia vastaan, mutta joutui tyytymään yhteen sarjapisteeseen.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken nappasi vaiherikkaan kamppailun jälkeen kaksi pistettä Boston Bruinsia vastaan. Kraken oli Jim Montgomeryn valmentamaa miehistöä vahvempi lopulta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 4-3 -lukemin.

Ottelussa Bruins avasi maalinteon avauserässä ja Kraken nousi toisessa erässä tasoihin. Vieraat pääsivät päätöserään johdossa, mutta Krakenin kaksi maalia käänsi pelin jo kotijoukkueen eduksi. Bruins nousi ottelussa kuitenkin reilut kaksi minuuttia ennen loppua tasoihin ylivoimamaalilla.

Kolmannessa erässä Bruinsin 3-2 -johtomaali hylättiin maalivahdin häirintänä. Hyvinkin pian hylätyn maalin jälkeen Kraken karkasi ottelussa edelle, mutta Bruins venytti ottelun jatkoajalle.

Lopulta ottelussa edettiin rangaistuslaukauskilpailuun, jossa ainoastaan kotijoukkueen ensimmäinen vetäjä onnistui.

Krakenin rangaistuslaukauskilpailun sankariksi nousi maalivahti Phillip Grubauerin lisäksi ainoan maalin iskenyt Kailer Yamamoto. Grubauer torjui kaikki kolme Bruinsin yritystä ja koppasi 65 minuuttiin yhteensä 29 kiekkoa.

Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Jordan Eberle, Vince Dunn ja tanskalaishyökkääjä Oliver Björkstrand. Bruinsin ykköstähti oli tehot 2+1 iskenyt David Pastrnak. Tshekkihyökkääjä nosti koko kauden maalisaldon 38 osumaan. Tehopisteitä on kasassa yhteensä 85 kappaletta. Ruotsalaismaalivahti Linus Ullmark torjui 24 kertaa vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL