Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalainen NHL-tähti myönsi karun faktan – ”Jokainen ottelu on todella tärkeä…”

New York Islandersin Bo Horvat hurjassa vireessä.
AOP

NHL:ssä pelattiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa neljän ottelun mittainen kierros. Kierroksen toisessa kamppailussa yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Dallas Stars isännöi valmentajaa tällä kaudella vaihtanutta New York Islandersia. Ottelusta saatiin kahden erinomaisen joukkueen välillä tiukka otatus, jossa varsinainen peliaika ei riittänyt ratkaisun löytämiseen.

Patrick Royn valmennukseen kesken kauden siirtynyt New York Islanders haki hienot kaksi pistettä Teksasin sydämestä. Islanders onnistui kaatamaan yhden sarjan suurimmista mestarisuosikeista eli Dallas Starsin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Islanders oli Pete DeBoerin valmentamaa miehistöä vahvempi 3-2 -lukemin.

Islandersin sankariksi nousi kahdeksan vuoden jatkosopimuksen viime keväänä joukkueen kanssa tehnyt Bo Horvat. Horvat niittasi voittomaalin jatkoajalla Mathew Barzalin esityöstä. Puolustaja Ryan Pulock iski varsinaisella peliajalla 1+1 tehot ja Ilya Sorokin koppasi 30 kiekkoa voitokkaassa ottelussa.

– Me tiedämme, että jokainen ottelu on todella tärkeä tällä hetkellä ja koko loppukauden ajan. Nämä olivat isot kaksi pistetä meille ja tarvitsemme samat pisteet myös Detroit Red Wingsiä vastaan seuraavasta ottelusta, kommentoi Islandersin sankari.

Loukkaantumisista tällä kaudella kärsinyt Pulock näkee, että tämän voiton varaan joukkueen on helppo rakentaa jatkoa.

– Yritämme luoda nyt tämän varaan jotain. Kauden aikana on ollut paljon ylä- ja alamäkiä. Me pelaamme joskus todella hyvin, mutta monesti myös satutamme itseämme tyhmillä virheillä, kertasi tähtipuolustaja.

Starsilta maalinteossa onnistuivat Matt Duchene ja Logan Stankoven. Stankoven iski uransa toiseen NHL-otteluun 1+1 tehot.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL