Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n yllättäjäjoukkueelle karmea uutinen! – Supertähti viikoiksi sivuun

Philadelphia Flyersiin siirtynyt Jamie Drysdale tehoili heti.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella kaikkien suureksi yllätykseksi pudotuspelipaikasta tiiviisti vielä helmikuussa taisteleva Philadelphia Flyers sai karmeita uutisia. Flyersin huippulupaava kanadalaispuolustaja sai sunnuntaina pelatussa ottelussa kovan tällin ja loukkaantui.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers taistelee kiivaasti NHL:n itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista. Flyers on tällä hetkellä NHL:n Metropolien divisioonassa kolmantena, mutta joukkueen niskaan hengittää useampi eri organisaatio.

Flyers kärsi sunnuntaina pelatussa ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan jo toisen tappion putkeen ja neljännen viiteen edelliseen kamppailuun. Penguins oli maalijuhlissa parempi 7-6 -lukemin.

Menetettyjen pisteiden lisäksi Flyers sai todella ikäviä uutisia, kun joukkueen riveihin kesken kauden Anaheim Ducksista siirtynyt kanadalaispuolustaja Jamie Drysdale loukkaantui. Drysdale sai kovan taklauksen Penguinsin voimahyökkääjä Jansen Harkinsilta. Tilanteen jälkeen kaukalossa nähtiin isot painit, kun kanadalainen oli poistunut jo nopeasti pukukopin puolelle. Drysdalen uskotaan olevan sivussa jopa viikkoja ylävartalovamman takia.

Torontosta kotoisin oleva oikealta laukova puolustaja on NHL-urallaan kärsinyt lukuisista loukkaantumisista. Pelejä on kertynyt vain 140 tilille ja näissä on syntynyt yhteensä 49 tehopistettä. Flyersissa 22 vuotta huhtikuussa täyttävä puolustaja on pelannut tällä kaudella 17 ottelua ja viimeistellyt 2+2 tehot.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL