Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan pistepörssi kahden kauppa! – ”Uskomaton kausi takana…”

JYP:n Jerry Turkulainen.
AOP

Liigassa on runkosarjaa jäljellä enää seitsemästä viiteen ottelua kaikilla joukkueilla. Runkosarja päättyy kahden viikon kuluttua pelattavaan kierrokseen, jonka jälkeen kymmenen parasta joukkuetta jatkaa pudotuspeleihin. Tällä kaudella Liigassa täytyy pistepörssin voittaakseen tehdä yli piste jokaista ottelua kohden. Se on varmaa jo ennen viimeisiä otteluja.

Liigan runkosarja on taittumassa maalisuoralle ja taistelu runkosarjan voitosta käy kuumana kahden Tampereen joukkueen välillä. Samanlainen taistelu nähtiin myös viime kaudella, mutta runkosarjan viimeisellä kierroksella lopulta toisen Suomen mestaruuden putkeen voittanut Tappara vei Ilvekseltä pidemmän korren.

Tällä kaudella Ilveksen johtavat pelaajat ovat nousseet taisteluun mukaan myös koko pistepörssin voitosta. Ykkössentteriksi täksi kaudeksi Ilvekseen hankittu Oula Palve on Liigan pistepörssissä toisena ennen runkosarjan viimeisiä kierroksia. Palveella on kasassa yhteensä 59 tehopistettä. Maaleja hyökkääjä on paukuttanut 19 kappaletta.

Joukkueen kapteeni Eemeli Suomi johtaa joukkueen sisäistä maalipörssiä 21 osumalla ja on pistepörssissä kolmantena 54 pisteellä. Suomen kanssa 21 maalia on iskenyt myös Seattle Krakenin varaama Jani Nyman. Alkukaudesta hurjia tehoja paukuttanut tshekkihyökkääjä Petr Kodytek on iskenyt 19 maalia 54 otteluun.

Palve taistelee pistepörssin voitosta yhdessä pistepörssiä johtavan JYP:n huippuhyökkääjä Jerry Turkulaisen kanssa, jolla on uskomaton kausi takana. Sveitsin pääsarjaan ensi kaudeksi eri lähteiden mukaan siirtyvä Turkulainen on iskenyt tällä kaudella 21 maalia ja yhteensä 60 tehopistettä.

JYP:n toiseksi tehokkain pistemies on kanadalaishyökkääjä Reid Gardiner 47 tehopisteellä. Gardinerilla on koossa 22 maalia. Gardiner jakaa maalipörssin kärkitilaa JYP:ssä yhdessä kokeneen Juuso Puustisen kanssa. Puustisella on kasassa 22 maalia ja yhteensä 39 tehopistettä.

Turkulaisen ura on ollut vahvassa nousussa, sillä viime kaudella 25-vuotias pienikokoinen oikealta laukova laitahyökkääjä iski hurjat 54 tehopistettä. Maaleja syntyi vain 12 kappaletta.

Liigan maalipörssiä johtaa Oulun Kärppien tähtihyökkääjä Teemu Turunen 28 osumalla. Gardiner ja Puustinen ovat maalipörssissä jaetulla toisella sijalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga