Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmontonilta massiivinen nousu! – Saksalaistähti hurjassa iskussa

Los Angeles Kings taipui Leon Draisaitlin edustamalle Edmonton Oilersille.
AOP

NHL:ssä pelattiin tiistain vastaisena yönä neljän ottelun kierros. Ainut Kanadan puolella pelattu ottelu käytiin Edmontonissa, kun kahdella viimeisellä kaudella pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kohdanneet Edmonton Oilers ja Los Angeles Kings kohtasivat. Kupletin juoni tässä ottelussa oli sama kuin kahtena viime keväänä. Oilers oli kovan taistelun jälkeen vahvempi.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers nappasi jälleen mahtavan voiton kotiyleisönsä edessä. Oilers kaatoi Los Angeles Kingsin tiukan otatuksen jälkeen kolmannen erän maaleilla. Oilers oli Jim Hillerin valmennukseen siirtynyttä joukkuetta vahvempi lopulta lukemin 4-2.

Ottelussa Kings sai vahvan alun karkaamalla avauserässä johtoon, mutta Oilers tuli ensimmäisen erän lopulla vielä tasoihin. Toisessa erässä vierasjoukkue karkasi uudestaan edelle, mutta kotijoukkue pääsi tasoittamaan ottelun ennen kolmatta erää. Kolmannessa erässä vain Oilers onnistui maalinteossa, kun joukkue viimeisteli kaksi osumaa.

Oilersin tehomies ottelussa oli 2-2 -tasoitusmaalin ylivoimalla tehnyt saksalaistähti Leon Draisaitl. Maalimääränsä 29 nostanut voimahyökkääjä iski ottelussa 1+1 tehot. Ryan Nugent-Hopkins iski ottelussa myös 1+1 tehot. Connor McDavid syötti joukkueensa kaksi osumaa. Muista maaleista vastasivat Zach Hyman ja Evan Bouchard. Hymanille maali oli jo kauden 38.

Kingsin maalit ottelussa menivät Trevor Mooren ja Alex Laferrieren nimiin. Joukkueen maalilla tshekkikassari David Rittich torjui yhteensä 27 kertaa. Stuart Skinnerille kertyi kotijoukkueen maalilla yhteensä 38 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL