Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalainen NHL-tähti sai kehuja – ”Hän on äärimmäisen mukava ja lempeä ihminen…”

Carolina Hurricanes pysähtyi Buffalo Sabresin Ukko-Pekka Luukkoseen.
AOP

NHL:ssä itäisen konferenssin pudotuspelipaikat on jaossa vielä useille joukkueille. Yksi suhteellisen varma pudotuspelijoukkue on viime keväänä konferenssifinaaleihin edennyt Carolina Hurricanes. Hurricanes kohtasi maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa Buffalo Sabresin, joka kaipaa kipeästi pisteitä pudotuspelitaisteluun.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres nousi hienoon kotivoittoon NHL:ssä maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla kierroksella. Sabres kaatoi kotikaukalossa NHL:n itäisen konferenssin kärkipään joukkueen eli Carolina Hurricanesin. Sabres oli Rod Brind’Amourin valmentamaa miehistöä vahvempi 3-2 -lukemin rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

Sabresin maaleista varsinaisella peliajalla vastasivat Jeff Skinner ja Owen Power. Voittomaalin laukoi rangaistuslaukauskilpailussa ainoana onnistunut Casey Mittelstadt. Ukko-Pekka Luukkonen torjui 30 kertaa Sabresin maalilla.

– Luukkonen on ollut uskomattomassa vireessä. Uskon, että me kaikki olemme onnellisia hänen puolestaan. Olemme nähneet miten paljon Luukkonen tekee töitä harjoituksissa. Lisäksi hän on äärimmäisen mukava ja lempeä ihminen. Uskon, että puhun koko joukkueen suulla nyt hänestä. Kaikki rakastavat pelata hänen edessään, kehui jenkkitähti Mittelstadt suomalaismaalivahtia.

Sabres on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Joukkueelle kolmen ottelun voittoputki on koko kauden ensimmäinen.

Hurricanesilta ottelussa maalinteossa onnistuivat puolustaja Tony DeAngelo ja tshekkihyökkääjä Martin Necas. Spencer Martin koppasi vieraiden maalilla 30 kiekkoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL