Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tunteikas NHL-tähti – ”Koko ilta oli todella outo…”

Detroit Red Wingsin Patrick Kane jäi pisteittä avausottelussaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin todella mielenkiintoinen ottelu Chicagon United Centerissä. Chicago Blackhawks isännöi Detroit Red Wingsiä juhlallisessa ottelussa, jonka alla Blackhawksia ja Red Wingsiä menestyksekkäästi urallaan edustaneen puolustaja Chris Cheliosin numero jäädytettiin United Centerin kattoon. Itse ottelussa pitkään Blackhawksia edustanut supertähti palasi ensimmäistä kertaa vanhaan kotihalliinsa viime kauden pelaajakaupan jälkeen.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings otti NHL:ssä todella tärkeät pisteet mukaansa Chicago Blackhawksin vieraista. Red Wings otti kauden 32. voittonsa kaatamalla Blackhawksin tiukassa kamppailussa. Red Wings oli Luke Richardsonin valmentamaa miehistöä parempi jatkoajalle venyneessä ottelussa lukemin 3-2.

Red Wingsin sankariksi nousivat entiset Blackhawksin hyökkääjät. Alex DeBrincat iski tasoituksen kolmannen erän lopulla ja Patrick Kane ratkaisi paluuottelunsa United Centeriin jatkoajalla läpiajosta DeBrincatin esityöstä.

– Tämä koko ilta oli todella outo. Todella erilainen ottelu kuin muut, mutta yrität vain pysyä keskittyneenä peliin. Tuntui, että löysin pelini vasta toisessa erässä. Ottelu sisälsi paljon tunteita ja etenkin voittomaali nosti ne pintaan. Minulla oli Chicagossa mahtavat 15 vuotta, kertasi Kane.

Red Wingsin avausmaalista ottelussa vastasi Daniel Sprong, jolle osuma oli kauden 16.

Blackhawksin maalit menivät MacKenzie Entwistlen ja Nick Folignon nimiin. Connor Bedard teki esityön Folignon 2-1 -maaliin ylivoimalla toisen erän lopulla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL