Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurjavireinen kanadalaistähti teki historiaa! – Eniten pisteitä NHL-joukkuetta vastaan

Pittsburgh Penguins nousi Sidney Crosbyn johdolla upeaan voittoon.
AOP

NHL:ssä pelattiin maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa isoista pisteistä. NHL:n itäisessä konferenssissa taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista käy kovana. Metropolien divisioonassa oli isot pisteet jaossa, kun Pittsburgh Penguins isännöi Philadelphia Flyersia. Joukkueet ovat yhteisen historiansa aikana tarjonneet useita unohtumattomia kamppailuja eikä sunnuntai-ilta jättänyt myöskään kylmäksi.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins nappasi NHL-kierroksella jättimäisen voiton. Penguins kaatoi kotiyleisönsä edessä isojen maalijuhlien jälkeen Philadelphia Flyersin tiukan taistelun päätteeksi. Penguins oli John Tortorellan valmentamaa miehistöä vahvempi lopulta 7-6 -lukemin.

Penguinsin ykköstähti ottelussa oli tehot 1+4 iskenyt Sidney Crosby. Kanadalaissentterin lisäksi kolmen tehopisteen ilta Bryan Rust 2+1 tehoillaan. Tristan Jarry koppasi kotijoukkueen maalilla 15 kiekkoa. Kaksi maalia iskenyt Rust joutui jättämään ottelun kesken kolmannessa erässä ylävartalovamman takia.

Crosby on urallaan iskenyt runkosarjassa 129 tehopistettä Flyersia vastaan 87 otteluun. Tämä on isoin pistesaldo mitä kukaan pelaaja on NHL:ssä tehnyt Flyersia vastaan. Crosbylle ottelu oli toinen vähintään neljän pisteen ottelu tällä kaudella. Aiempi on marraskuun puolivälistä Columbus Blue Jacketsia vastaan, jolloin tähtihyökkääjä iski tehot 3+1.

– Tämä on ollut jo pitkään hurja taistelupari. Flyers ja Penguins taistelivat jo kauan vastakkain ennen, kun tulin liigaan. Flyers on todella fyysinen joukkue, jota vastaan on aina vaikea pelata, kehui Crosby.

Flyersilta Tyson Foerster ja Scott Laughton iskivät kaksi maalia mieheen. Cal Petersen torjui yhteensä 25 kiekkoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL