Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pettynyt NHL-valmentaja tappiosta – ”Otan kaiken vastuun…”

New Jersey Devilsin päävalmentaja Lindy Ruff.
AOP

Sunnuntai-iltana pelattiin NHL:ssä todella mielenkiintoinen ottelu, kun New Jersey Devils isännöi New Yorkin kiertueella olevaa Tampa Bay Lightningia. Ottelussa kohtasivat kaksi joukkuetta, jotka taistelevat NHL:n itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista, kun runkosarjaa on reilut 20 kierrosta jäljellä. Ottelu oli tasainen taistelu, jossa vierasjoukkue oli lopulta vahvempi.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning otti todella tärkeän vierasvoiton NHL:ssä. Lightning kaatoi viime kaudella NHL:n itäisen konferenssin toiselle pudotuspelikierrokselle edenneen New Jersey Devilsin. Lightning oli Lindy Ruffin valmentamaa miehistöä vahvempi 4-1 -lukemin.

Tappion kärsineen Devilsin ainoasta maalista ottelussa vastasi Tyler Toffoli. Toffoli onnistui maalinteossa toisessa erässä Jack Hughesin esityöstä. Akira Schmid torjui joukkueen maalilla yhteensä 23 kertaa.

Ottelu oli Schmidin ensimmäinen sitten joulukuun puolen välin. Devils on hävinnyt kolme edellisestä neljästä kamppailusta ja on neljäntenä Metropolien divisioonassa viisi pistettä Philadelphia Flyersia perässä.

– Otan kaiken vastuun tästä. Olen sanonut tämän ennenkin. Meillä on todella fanaattisen kannattajat, jotka haluavat nähdä kotijäällä voittoja. Kun kotona olet voittanut alle puolet otteluista, niin se sattuu todella paljon, kertasi päävalmentaja Ruff tappiota.

Lightningin ykköstähti ottelussa oli 1+3 tehot iskenyt pistepörssin kärkinimi Nikita Kucherov.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL