Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kulttivalmentaja lempeänä – ”Annan kuitenkin tunnustusta…”

Philadelphia Flyersin päävalmentaja John Tortorella.
AOP

NHL:ssä pelattiin maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa isoista pisteistä. NHL:n itäisessä konferenssissa taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista käy kovana. Metropolien divisioonassa oli isot pisteet jaossa, kun Pittsburgh Penguins isännöi Philadelphia Flyersia. Joukkueet ovat yhteisen historiansa aikana tarjonneet useita unohtumattomia kamppailuja eikä sunnuntai-ilta jättänyt myöskään kylmäksi.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins nappasi NHL-kierroksella jättimäisen voiton. Penguins kaatoi kotiyleisönsä edessä isojen maalijuhlien jälkeen Philadelphia Flyersin tiukan taistelun päätteeksi. Penguins oli John Tortorellan valmentamaa miehistöä vahvempi lopulta 7-6 -lukemin.

Ottelussa avauserä piti sisällään kolme maalia. Toisessa erässä nähtiin viisi maalia, kun päätöserään lähdettiin 4-4 -tasalukemista. Kolmannessa erässä Penguins karkasi lopulta 7-5 -johtoon, mutta loppuhetkien maalilla Flyers tuli vielä maalin päähän, mutta ei lähemmäksi.

– He pelasivat todella vapautuneesti ja kovaa. Tulimme otteluun mukaan useamman kerran, mutta me emme pelanneet tarpeeksi hyvin puolustussuuntaan. Annan kuitenkin tunnustusta joukkueellemme sitkeydestä tässä ottelussa, kertasi Tortorella tappiota.

Flyersilta löytyi kaksi kolmen tehopisteen iltaa viettänyttä pelaajaa, kun Scott Laughton ja Tyson Foerster viimeistelivät 2+1 tehot. Laughton keräsi tehomerkinnäksi lukeman +4. Cal Petersen torjui Flyersin maalilla yhteensä 25 kiekkoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL