Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille karmaiseva uutinen! – Yhdeksän miljoonan dollarin mies loukkaantui

Dallas Starsin tähtihyökkääjä Tyler Seguin loukkaantui.
AOP

NHL:ssä viime kaudella läntisen konferenssin finaaleihin yltänyt Dallas Stars sai karmaisevia uutisia. Joukkueen pitkäaikainen tähtipelaaja loukkaantui ja on sivussa mahdollisesti jopa kuukausia. Stars taistelee tällä hetkellä läntisen konferenssin voitosta yhdessä useamman eri joukkueen kanssa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars on ollut viime aikoina hieman heikossa vireessä. Joukkueen tammi-helmikuu meni erinomaisesti, mutta viime aikoina ote on hieman lipsunut. Edellisessä ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan Stars katkaisi neljän ottelun mittaisen tappioputken hienolla 2-1 -vierasvoitolla.

Stars sai uuden viikon alla kuitenkin ikäviä uutisia, sillä joukkueen pitkäaikainen luottohyökkääjä Tyler Seguin loukkaantui. Seguin sai Ottawa Senatorsia vastaan pelatussa ottelussa lisää iskua ja pitkään vaivannut vamma paheni. Hyökkääjä oli alavartalovamman takia sivussa Hurricanesia vastaan pelatusta ottelusta ja nyt hyökkääjän pelikuntoa arvioidaan viikko kerrallaan.

9,85 miljoonaa dollaria kaudesta tienaava 32-vuotias kanadalaishyökkääjä pelaa nykyisen kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksensa viidettä kautta. Sopimusta on tämän kauden jälkeen jäljellä vielä kolme vuotta. Tällä kaudella kanadalainen on paukuttanut 58 otteluun 20 maalia ja yhteensä 45 tehopistettä. Parhaimmillaan Seguin on Starsissa iskenyt 82 otteluun 40 maalia. Tehopisteitä parhaalla kaudella on syntynyt yhteensä 80 kappaletta.

Seguinin loukkaantuminen avaa tilaa AHL:ssä loistaneelle kanadalaishyökkääjä Logan Stankovenille. Stankoven debytoi Starsin paidassa Hurricanesia vastaan ja pelasi samassa kentässä kapteeni Jamie Bennin sekä kanadalaissentteri Wyatt Johnstonin kanssa. Stankoven on Starsin kakkoskierroksen varaus kesältä 2021. 173 senttiä pitkä ja oikealta laukova hyökkääjä on tällä kaudella tehnyt AHL:ssä hurjat 57 tehopistettä 47 otteluun-

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL