Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Loistavia uutisia! – Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen pelikaveri palaa kokoonpanoon

Colorado Avalanchen venäläistähti Valeri Nichushkin.
AOP

NHL:ssä Stanley Cup -mestaruutta kesällä 2022 juhlinut Colorado Avalanche sai loistavia uutisia. Joukkueen luottohyökkääjä on toipunut takaisin pelikuntoon ja liittyy joukkueen toimintaan mukaan. Tämä helpottaa merkittävästi yhden NHL:n suurimman mestarisuosikin tekemistä lähitulevaisuudessa.

Jared Bednardin valmentamalla Colorado Avalanchella on ollut todella vaikea helmikuu. Avalanche on voittanut helmikuussa vain kolme ottelua ja on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Avalanche kärsi edellisessä ottelussa tappion Toronto Maple Leafsille kotonaan 4-3 -lukemin. Ottelussa joukkueen ykköstähti Nathan MacKinnon syötti kaikki joukkueensa kolme maalia. Mikko Rantanen iski otteluun 1+1 tehot.

Avalanche pelaa tällä viikolla kolme kamppailua. Keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa Avalanche kohtaa kotiyleisönsä edessä Dallas Starsin. Ottelusta voidaan odottaa kovaa taistelua, sillä kumpikin joukkue taistelee NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoista ja Keskisen divisioonan voitosta.

Starsia vastaan Avalanche saa todella mieluisan pelaajan takaisin kokoonpanoon, kun NHL:n pelaajien hoito- ja avustusohjelmassa ollut venäläishyökkääjä Valeri Nichushkin palaa joukkueen toimintaan mukaan. Nichushkin on tällä kaudella pelannut 40 ottelua ja iskenyt näihin 20 maalia sekä yhteensä 42 tehopistettä. Viidellä kaudellaan Avalanchessa 29 vuotta ensi viikolla täyttävä hyökkääjä on iskenyt yhteensä 189 tehopistettä 275 otteluun. Nichushkin oli Starsin ykköskierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL