Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähden 12 pisteen viikko sai huomion! – Viikon ykköstähti

Kirill Kaprizov on ehdolla NHLn parhaaksi tulokkaaksi kaudella 2020-21
AOP

NHL:ssä runkosarja lähenee loppuaan, sillä reilun viikon kuluttua on jo NHL:n siirtojen takaraja. Tällä hetkellä pudotuspelipaikoista taistelevat joukkueet tekevät ratkaisuja lähitulevaisuutensa suhteen. Ennen siirtojen takarajaa on kuitenkin paljon pelejä jäljellä. Viime viikolla yksi sarjan kestomenestyjistä pelasi hurjassa vireessä pitkälti tähtihyökkääjänsä ansiosta.

NHL:ssä on jälleen yksi peliviikko saatu pakettiin ja sarja on palkinnut viikon tähdet. Ykköstähdeksi valittiin Minnesota Wildin loukkaantumisista tällä kaudella kärsinyt venäläistähti Kirill Kaprizov. Kakkostähti meni Toronto Maple Leafsin kanadalaishyökkääjä Mitch Marnerille ja kolmostähti New York Rangersin huippumaalivahti Igor Shesterkinille.

Wild pelasi viime viikolla neljä kamppailua ja voitti niistä kolme. Kaprizov pelasi käsittämättömän viikon takomalla neljään otteluun hurjat 12 tehopistettä. Venäläinen teki kuusi maalia ja antoi kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Kovin tehoilta oli Vancouver Canucksia vastaan, kun hyökkääjä paukutti 3+3 tehot Wildin 10-7 -voitossa.

Maple Leafsin Marner iski viikon neljään otteluun kymmenen tehopistettä. Kanadalainen teki maalin ja syötti yhdeksän osumaa. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 72 pistettä ja on suhteellisen suurella todennäköisyydellä rikkomassa ensi kertaa urallaan sadan pisteen rajan runkosarjassa.

Venäläismaalivahti Shesterkin on löytänyt viimeinkin totutun pelivireen. Venäläinen torjui Rangersille kolme voittoa viime viikolla ja päästi vain kolme maalia. Torjuntaprosentti oli hurja 97,5. Rangers taistelee tällä hetkellä koko NHL:n runkosarjan voitosta yhdessä Boston Bruinsin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL