Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippupuolustaja kaupan! – Tässä kiinnostuneet seurat

Calgary Flamesin Noah Hanifin siirtomarkkinoille.
AOP

NHL:ssä vielä tiukasti pudotuspelipaikoista läntisessä konferenssissa taisteleva Calgary Flames on yksi siirtojen takarajan mielenkiintoisimmista joukkueista. Flamesissa pelaa useita pelaajia, jotka kiinnostavat markkinoilla joukkueita, jotka ovat lähellä taistella Stanley Cupin voittamisesta tällä kaudella. Joukkueen kultakimpaleen vaihtoarvo on nousemassa pilviin.

Ryan Huskan valmentama Calgary Flames on ollut viime aikoina vahvassa vireessä. GM Craig Conroyn johtoon kesällä siirtynyt Flames on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja koko helmikuu on joukkueelta sujunut erinomaisesti. Flames jäänyt pisteittä vain kolme kertaa ja se tapahtui kuun puolivälissä. Edellisessä kamppailussa Flames murskasi Edmonton Oilersin vieraskaukalossa tylysti 6-3 -lukemin.

Flames aloitti pelaajakaupat, kun Conroy kauppasi viimeistä sopimusvuottaan pelaavan ruotsalaissentteri Elias Lindholmin Vancouver Canucksin riveihin. Flames sai loistavasta ruotsalaisesta erinomaisen palautuksen, sillä varausvuorojen lisäksi venäläishyökkääjä Andrei Kuzmenko päätyi Albertaan.

Nyt joukkueen odotetaan tekevän kauppaa yhdysvaltalaispuolustaja Noah Hanifinin kanssa. Flames on eri lähteiden mukaan tarjonnut syksyllä Hanifinille kahdeksan vuoden mittaista jatkosopimusta, jonka kokonaisarvo olisi yli 60 miljoonaa dollaria, mutta Hanifin on tästä kieltäytynyt.

27 vuotta tammikuussa täyttänyt isokokoinen vasemmalta laukova puolustaja on Carolina Hurricanesin ykköskierroksen varaus kesän 2015 varaustilaisuudesta. Hanifin päätyi Flamesiin jättikaupassa yhdessä jo kaupatun Lindholmin kanssa.

Hanifin on urallaan pelannut NHL:ssä 656 ottelua ja näissä on syntynyt 272 tehopistettä. Flamesin riveissä puolustaja on pelannut 417 ottelua ja niissä on syntynyt 42 maalia sekä yhteensä 189 tehopistettä.

Hanifin tienaa tästä kaudesta 4,95 miljoonaa dollaria. Puolustajan palveluksista ovat eri lähteiden mukaan kiinnostuneita New Jersey Devils, Toronto Maple Leafs, Boston Bruins, Tampa Bay Lightning, Colorado Avalanche ja Florida Panthers.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL