Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n heittopussin päävalmentajana manasi tehottomuutta – ”Meillä oli paikkamme…”

Chicago Blackhawksin päävalmentaja Luke Richardson.
AOP

NHL:ssä pelattiin todella mielenkiintoinen ottelu Chicagon United Centerissä. Chicago Blackhawks isännöi Detroit Red Wingsiä juhlallisessa ottelussa, jonka alla Blackhawksia ja Red Wingsiä menestyksekkäästi urallaan edustaneen puolustaja Chris Cheliosin numero jäädytettiin United Centerin kattoon. Itse ottelussa pitkään Blackhawksia edustanut supertähti palasi ensimmäistä kertaa vanhaan kotihalliinsa viime kauden pelaajakaupan jälkeen.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings otti NHL:ssä todella tärkeät pisteet mukaansa Chicago Blackhawksin vieraista. Red Wings otti kauden 32. voittonsa kaatamalla Blackhawksin tiukassa kamppailussa. Red Wings oli Luke Richardsonin valmentamaa miehistöä parempi jatkoajalle venyneessä ottelussa lukemin 3-2.

– Tulimme otteluun todella hyvin ja olimme valmiita taistelemaan voitosta. Tämä olisi ollut hienoa voittaa varsinaisella peliajalla ja meillä oli paikkamme myös jatkoajalla, mutta emme onnistuneet, kertasi Richardson.

Red Wings karkasi ottelussa johtoon avauserässä, mutta Blackhawks käänsi pelin toisessa erässä johtoonsa. Vierasjoukkue nousi kolmannessa erässä tasoihin ja raapi jatkoajalla voiton kasaan. Voittomaalin Red Wingsille naulasi läpiajosta entinen Blackhawks-hyökkääjä Patrick Kane. Kane iski ottelussa 1+1 tehot.

Blackhawksin maalit menivät MacKenzie Entwistlen ja Nick Folignon nimiin. Connor Bedard teki esityön Folignon 2-1 -maaliin ylivoimalla toisen erän lopulla laukomalla kiekon Folignon kautta maaliin. Tshekkimaalivahti Petr Mrazek torjui ottelussa 28 kertaa kotijoukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL