Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippujoukkueen päävalmentaja turhautui – ”Olimme todella huonoja…”

Dean Chynoweth toimi Rod Brind'Amourin apulaisena.
AOP

NHL:ssä itäisen konferenssin pudotuspelipaikat on jaossa vielä useille joukkueille. Yksi suhteellisen varma pudotuspelijoukkue on viime keväänä konferenssifinaaleihin edennyt Carolina Hurricanes. Hurricanes kohtasi maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa Buffalo Sabresin, joka kaipaa kipeästi pisteitä pudotuspelitaisteluun.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres nousi hienoon kotivoittoon NHL:ssä maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla kierroksella. Sabres kaatoi kotikaukalossa NHL:n itäisen konferenssin kärkipään joukkueen eli Carolina Hurricanesin. Sabres oli Rod Brind’Amourin valmentamaa miehistöä vahvempi 3-2 -lukemin rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

– Olimme suoraan sanottuna todella huonoja. Tiesin koko ajan miten tässä tulee käymään. Emme olleet pelissä henkisesti läsnä. Näin siinä käy. Meillä on ollut kova ohjelma. Kolme ottelua neljään päivään ja matkustamasta. Sen pystyi aistimaan penkiltä. Onneksi meillä oli levännyt maalivahti, joka teki eron tänään ja mahdollisti meille edes yhden pisteen, manasi Brind’Amour.

Varsinaisella peliajalla Hurricanes johti ottelua avauserän jälkeen ja kolmannessa erässä, mutta kummallakin kertaa isännät nousivat ottelussa tasoihin. Lopulta ottelussa edettiin rangaistuslaukauskilpailuun, jossa kotijoukkueelta löytyi ensimmäinen onnistuja neljännessä parissa.

Hurricanesilta ottelussa maalinteossa onnistuivat puolustaja Tony DeAngelo ja tshekkihyökkääjä Martin Necas. Spencer Martin koppasi vieraiden maalilla 30 kiekkoa.

Sabresin maaleista varsinaisella peliajalla vastasivat Jeff Skinner ja Owen Power. Voittomaalin laukoi rangaistuslaukauskilpailussa ainoana onnistunut Casey Mittelstadt. Ukko-Pekka Luukkonen torjui 30 kertaa Sabresin maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL