Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uusi NHL-tähti syttynyt? – Kestomenestyjälle murskavoitto!

Washington Capitalsin Hendrix Lapierre iski kaksi maalia Ottawaa vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa yhteensä neljän ottelun kierros. Kierroksen ensimmäisessä kamppailussa kohtasivat NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelipaikoista taisteleva Washington Capitals sekä pohjilla pyörivä Ottawa Senators. Ottelussa saatiin todella iloiset maalijuhlat aikaiseksi etenkin kotijoukkueen toimesta.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals oli todella tyly kotijoukkue. Capitals murskasi kotiyleisönsä edessä Ottawa Senatorsin. Capitals oli Jacques Martinin valmennukseen siirtynyttä Senatorsia vahvempi 6-3 -lukemin.

Suurin osa ottelun maaleista syntyi heti avauserässä, kun Capitals kaasutti ensin 2-0 -johtoon ja Senatorsin noustua tasoihin uudemman kerran kahden maalin johtoon. Toisessa nähtiin ottelun loput kolme maalia, kun kotijoukkue osui kahdesti Senatorsin kavennettua pelin ensin 4-3’n.

Capitalsin ykköstähti ottelussa oli kaksi maalia tehnyt nuori keskushyökkääjä Hendrix Lapierre. Lapierrelle maalit olivat kauden kolmas ja neljäs. 22-vuotias kanadalaishyökkääjä on Capitalsin ykköskierroksen varaus kesän 2020 NHL:n varaustilaisuudesta. Hyökkääjällä on NHL-otteluja takana urallaan 32 kappaletta ja näissä on syntynyt yhteensä viisi maalia.

Kotijoukkueen valkovenäläishyökkääjä Aliaksei Protas oli myös hurjassa lyönnissä iskemällä 1+2 tehot. Connor McMichael ja Anthony Mantha iskivät 0+2 tehot mieheen. Darcy Kuemper torjui 18 kertaa voiton eteen.

Senatorsin johtavista pelaajista Brady Tkachuk ja Shane Pinto iskivät 1+2 tehot taululle. Kolmannesta maalista vastasi kanadalaishyökkääjä Drake Batherson. Ottelun joukkueen maalilla aloitti ruotsalaismaalivahti Anton Forsberg, joka torjui kuusi vetoa avauserään ja päästi neljä maalia. Joonas Korpisalo torjui kahdeksan vetoa toisen ja kolmannen erän aikana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL