Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sylkykupiksi joutunut NHL-tähti hurjasteli! – Kolme maalia mestarisuosikkia vastaan

Toronto Maple Leafsin Tyler Bertuzzi iski hattutempun Colorado Avalanchea vastaan.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella mielenkiintoinen otatus, kun kesän 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche isännöi yhtä suurista mestarisuosikeista. Avalanche kohtasi kotiyleisönsä edessä hurjassa vireessä olevan Toronto Maple Leafsin. Ottelusta saatiin huima otatus, joka ratkesi kolmannen erän lopussa tulleeseen osumaan.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs otti todella isot pisteet NHL:ssä. Maple Leafs venytti voittoputken NHL:ssä jo seitsemän ottelun mittaiseksi kaatamalla Colorado Avalanchen vieraskaukalossa. Maple Leafs oli Jared Bednarin valmentamaa miehistöä vahvempi 4-3 -lukemin.

Ottelussa vieraiden ykköstähdeksi nousi kesällä isolla rahalla vuoden sopimukseen kiinnitetty yhdysvaltalaishyökkääjä Tyler Bertuzzi. Bertuzzi iski ottelussa hattutempun ja nosti koko kauden maalisaldon kymmeneen osumaan.

Avalanche sai kotiotteluunsa vahvan alun karkaamalla 2-0 -johtoon reilussa 11 minuutissa. Seuraavista osumista vastasikin vierasjoukkue, joka naulasi kavennuksen vielä avauserään ja kaksi maalia toiseen erään. Kotijoukkue nousi kolmannen erän alussa tasoihin, mutta Bertuzzi naulasi voittomaalin ylivoimalla ajassa 57.09 ja sinetöi täydet pisteet Maple Leafsille.

Vierailta ruotsalaishyökkääjä William Nylander syötti ottelussa kaikki Bertuzzin maalit. Tällä kaudella 52 maalia tähän mennessä iskenyt Auston Matthews teki esityön joukkueensa voittomaaliin. Mitch Marner iski Maple Leafsin 3-2 -maalin toisessa erässä ja iski otteluun 1+1 tehot.

Avalanchelta Nathan MacKinnon iski 0+3 tehot. Artturi Lehkonen iski maalin ja Mikko Rantanen 1+1 tehot. Andrew Cogliano vastasi joukkueensa kolmannesta maalista suomalaisten lisäksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL