Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähti palaa kotiin – ”Se iskee lujaa…”

Detroit Red Wingsin Patrick Kane jäi pisteittä avausottelussaan.
AOP

NHL:ssä nähdään maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa todella mielenkiintoinen ottelu, kun Chicago Blackhawks isännöi Detroit Red Wingsiä. Kaksi NHL:n alkuperäiseen kuuteen organisaatioon kuuluvaa joukkuetta kohtaavat todella merkillisessä ottelussa. Kamppailussa paluun United Centeriin tekee yksi NHL:n historian kovimmista yhdysvaltalaisista pelaajista.

NHL:ssä pelataan maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa mielenkiintoinen kamppailu. Luke Richardsonin valmentama Chicago Blackhawks kohtaa United Centerissä Derek Lalonden valmentaman Detroit Red Wingsin. Ottelussa suurin panos lienee Red Wingsillä, joka taistelee vielä paikasta pudotuspeleihin. Blackhawks taistelee parhaista asemista NHL:n varaustilaisuuden ykkösvuoron suhteen.

Blackhawks tulee otteluun kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkue on pelannut kaksi kotiottelua putkeen. Edellisessä kamppailussa joukkue kärsi tappion jatkoajan jälkeen Winnipeg Jetsiä vastaan 3-2 -lukemin. Red Wings tulee otteluun neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisessä ottelussa kaatui St. Louis Blues kotiyleisön edessä tylysti 6-1 -lukemin.

Bluesia vastaan Red Wingsin tähtihyökkääjä Patrick Kane onnistui iskemään 1+1 tehot. Kane tulee olemaan tässäkin kamppailussa seuratuin ottelu, sillä kamppailu on ensimmäinen yhdysvaltalaiselle Blackhawksia vastaan sitten viime kauden pelaajakaupan. Kane kaupattiin Blackhawksista New York Rangersin riveihin aikalailla tasan vuosi sitten. Kane on voittanut Blackhawksin kanssa kolme Stanley Cup -mestaruutta ja oli organisaation ykkösvaraus kesän 2007 NHL:n varaustilaisuudessa.

– Kun lensi takaisin kaupunkiin ja ajeli kaupungin läpi nähden kaikki korkeat talot, ja muut merkittävät asiat, niin se iskee lujaa kyllä. Eilen joku sanoi, että pidähän huoli ettet kävele Blackhawksin pukuhuoneeseen, kertasi Kane.

Kane pelasi urallaan Blackhawksin paidassa 1161 ottelua runkosarjassa ja iski yhteensä 1225 tehopistettä. Hyökkääjä ratkaisi maalillaan vuoden 2010 Stanley Cup -finaalit Philadelphia Flyersia vastaan ja naulasi 2-0 -maalin Tampa Bay Lightningin verkkoon kesän 2015 kuudennessa finaaliottelussa United Centerissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL