Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n jättikauppa lähestyy! – ”Tulevat viikot määrittelevät…”

Jake Guentzel laitahyökkääjä Pittsburgh Penguins
AOP

NHL:ssä on yksi merkittävä aikakausi tulossa päätökseen, sillä Pittsburgh Penguins on lähellä jäädä jo toista kertaa ulos pudotuspeleistä. Penguins on pelannut varsin kokeneella miehistöllä tosi ailahtelevan kauden ja organisaatio on tällä hetkellä vedenjakajalla. Joukkueesta löytyy potentiaalista kauppatavaraa NHL:n siirtojentakarajalle, joka on luvassa maaliskuun alussa.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins on vaarassa jäädä jo toista kautta putkeen pudotuspelien ulkopuolelle. Penguins teki kesällä kovia muutoksia organisaatioon, sillä uudeksi GM:ksi palkattiin Kyle Dubas, joka siivosi ja samalla vahvisti kokoonpanoa kesällä merkittävästi. Muutokset eivät ole parantaneet otteita kaukalossa vaan joukkue on jäämässä jälleen ilman isoja tansseja.

Tällä hetkellä joukkueessa pelaa yksi erinomainen pelaaja viimeistä sopimuskauttaan ja hän on yhdysvaltalaishyökkääjä Jake Guentzel. Loukkaantuneena tällä hetkellä oleva laitahyökkääjä tienaa tästä kaudesta kuusi miljoonaa dollaria ja on kesällä rajoittamaton vapaa agentti. Mikäli Penguins jää pudotuspeleistä ulos, niin tähtihyökkääjän kauppaaminen nousee entistäkin todennäköisemmäksi.

– Tulevat viikot määrittelevät lähitulevaisuuden kohtalon. En aio siirtää joukkuetta täydelliseen uudelleenrakennukseen niin kauan, kun Sidney Crosby, Evgeni Malkin, Kris Letang ja Erik Karlsson ovat kiinni sopimuksissa, kertasi Dubas.

Nykyisten sopimusten myötä Penguinsin joukkue tulisi ensi kaudeksi nuorentumaan etenkin Jeff Carterin verran. Lisäksi Penguinsilla olisi varaa maksaa Guentzelille lyhyt sopimus isolla rahalla, mikäli joukkue haluaa jatkaa mestaruuden tavoittelua Guentzel joukkueessaan Crosbyn viimeisille sopimusvuosille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL