Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähdelle jättisopimus! – ”Erinomainen kiinnitys…”

Michael Rasmussen teki kolmen vuoden jatkon Red Wingsiin.
AOP

NHL:ssä tiukasti pudotuspelipaikoista itäisen konferenssin puolella taisteleva Detroit Red Wings on tehnyt todella tärkeän kiinnityksen tulevaisuuttaan ajatellen. Joukkueen pitkäaikainen GM Steve Yzerman teki pitkän jatkosopimuksen joukkueen luottohyökkääjäksi nousseen pelaajan kanssa.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings taistelee kynsin ja hampain NHL:n itäisessä konferenssissa pudotuspelipaikoista. Red Wings on kerännyt 55 otteluun yhteensä 64 pistettä ja on suoraa pudotuspelipaikkaa perässä vain neljä pistettä. Red Wings on toki pelannut yhden ottelun enemmän kuin Atlantin divisioonassa kolmantena oleva Toronto Maple Leafs.

GM Steve Yzerman on rakentanut maltilla Red Wingsin joukkuetta, jolle pudotuspelit olisivat tällä kaudella iso piristysruiske. Varsinaista tarvetta pudotuspeleihin joukkueen ei ole päästä, sillä mestaruuteen joukkueella ei vielä paukut riitä.

Tulevaisuuden kannalta Yzerman teki vastikään merkittävän kiinnityksen, kun GM jatkoi luottohyökkääjä Michael Rasmussenin sopimusta neljällä vuodella. Uudella sopimuksella keskushyökkääjä tienaa lähes 13 miljoonaa dollaria. Rasmussenin jatkosopimuksen kausipalkka on 3,2 miljoonaa dollaria.

Kanadan Brittiläisen Kolumbian provinssista kotoisin oleva Rasmussen on Red Wingsin ykköskierroksen varaus kesältä 2017. Red Wings poimi 198 senttiä pitkän ja reilut sata kiloa painavan hyökkääjän vuorolla yhdeksän. Vasemmalta laukova Rasmussen on pelannut NHL:ssä yhteensä 293 ottelua ja iskenyt näihin 109 tehopistettä. Tällä kaudella 55 otteluun on syntynyt 11 maalia ja yhteensä 23 tehopistettä.

Rasmussenin sopimuksen myötä Red Wingsillä on kiinnitettynä seitsemän joukkueen luottohyökkääjää sopimukseen ensi kaudeksi. Rajoitetuista vapaista agenteista Lucas Raymond ja Joe Veleno tarvitsevat jatkosopimukset.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL