Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sebastian Aholle upea saavutus! – Jo kahdeksas kerta uralla

Chicago Blackhawks taipui Sebastian Ahon Carolina Hurricanesille.
AOP

NHL:ssä pelattiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa kaksi ottelua, kun Carolina Hurricanes isännöi Chicago Blackhawksia ja Floridan osavaltiossa pelattiin toinen kamppailu. Hurricanes lähti kotiotteluunsa suurena suosikkina eikä tästä häkeltynyt vaan nappasi voiton nimiinsä. Hurricanes oli ylivoimainen heikkoa Blackhawksia vastaan.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes näytti kaapin paikan kotiyleisönsä edessä Chicago Blackhawksille. Viime kaudella NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin edennyt Hurricanes murskasi Blackhawksin. Hurricanes oli Luke Richardsonin valmentamaa joukkuetta vahvempi lopulta lukemin 6-3.

Kotijoukkueelta kolme pelaajaa viettivät kahden tehopisteen iltaa. Sebastian Aho ja Martin Necas iskivät otteluun 1+1 tehot mieheen. Kahden syöttöpisteen iltaa vietti Seth Jarvis. Suomalaisista Teuvo Teräväinen syötti maalin ja Jesperi Kotkaniemi iski kauden kymmenennen osuman.

Blackhawksin superjuniori Connor Bedard pelasi loukkaantumisensa jälkeen toisen ottelun ja iski tehot 1+2. Tyler Johnson ja Nick Foligno vastasivat muista maaleista iskien 1+1 tehot.

Aholle maali oli jo kauden 20. ja samalla suomalainen supertähti varmisti urallaan kahdeksannen vähintään 20 maalin kauden. Aho on parhaalla kaudellaan tehnyt yhteensä 38 maalia. Aho on rikkonut 30 maalin rajapyykin neljästi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL