Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Esa Lindellin maali laiha lohtu – Bostonille arvokkaat pisteet

Dallas Starsin suomalaistähti Esa Lindell.
AOP

NHL:ssä pelattiin maanantaina Suomen aikaa useampi alkuillan ottelu. Todella mielenkiintoisessa kamppailussa Yhdysvaltain itärannikolla kohtasivat Boston Bruins ja Dallas Stars. TD Gardenissa pelatussa kamppailussa kohtasivat kaksi NHL:n kärkipään joukkuetta, joten ottelu oli lähtökohtaisesti korkealuokkainen.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins juhli NHL:ssä hienoa voittoa. Montgomeryn valmentama miehistö kaatoi Dallas Starsin huiman taistelun päätteeksi. Bruins oli Pete DeBoerin valmentamaa joukkuetta vahvempi rangaistuslaukauksiin venyneessä kamppailussa vahvempi 4-3 -lukemin.

Stars oli todella lähellä jo voittoa, kun Esa Lindell viimeisteli kolmannen erän puolivälissä joukkueensa 3-2 -johtomaalin, mutta Bruins nousi tasoihin ja jatkoajalle David Pastrnakin osumalla ilman maalivahtia. Tshekkitähden kauden 35. maaliin upean esityön teki tähtipuolustaja Charlie McAvoy, joka keräsi ottelussa 0+2 tehot.

Lindellille maali oli kauden viides. Suomalaissentteri Roope Hintz saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen.

Jeremy Swayman oli erinomaisessa vireessä kotijoukkueen maalilla torjumalla 41 kertaa 65 minuutin aikana ja yhteensä kahdeksan rangaistuslaukausta. Jake Oettinger oli vieraiden maalilla myös vahva koppaamalla yhteensä 27 kiekkoa sekä seitsemän rangaistuslaukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL