Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Onko tässä NHL:n viime kesän kovin hankinta? – ”Hurja pistetahti!”

Nashville Predatorsin Kevin Lankinen ja Dallas Starsin Matt Duchene.
AOP

Viime kaudella NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin tiensä selvittänyt Dallas Stars on tällä hetkellä yksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista. Stars on koko NHL:n sarjataulukossa kolmantena Vancouver Canucksin ja Boston Bruinsin jälkeen. Bruins voitti viime vuonna koko NHL:n runkosarjan, mutta lähti ensimmäisellä kierroksella laulukuoroon.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars otti todella maukkaan voiton NHL:ssä perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Stars murskasi vieraskaukalossa Nashville Predatorsin 9-2 -lukemin ja otti kolmannen voiton putkeen. Stars on kahdeksasta edellisestä kamppailusta onnistunut voittamaan seitsemän ja pitää hallussaan NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan kärkipaikkaa.

Starsilla on 54 pelattuun otteluun 34 voittoa ja yhteensä 74 pistettä. Colorado Avalanche on divisioonassa toisena 55 pelatun ottelun jälkeen 70 pisteellä. Winnipeg Jets on divisioonan kolmas 69 pisteellä. Jetsillä on kolme ottelua Starsia vähemmän pelattuna, joten kanadalaisjoukkueella on omissa käsissään mahdollisuudet nousta divisioonan kärkipaikalle.

Starsin menestyksen takana on erinomaiset hankinnat. Kovin hankinta viime kesänä oli kanadalaishyökkääjä Matt Duchenen hankinta. Kanadalaishyökkääjä teki vapaana pelaajana Starsin kanssa vuoden mittaisen ja kolmen miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.

Duchene iski Predatorsia eli vanhaa joukkuettaan vastaan kaksi maalia ja nosti koko kauden pistesaldonsa jo 52’n. Kyseessä on hurja pistetahti, sillä kanadalainen on tehnyt kahdeksalla kaudella aiemmin vähintään 50 pistettä. Piste-ennätys on toissa kaudelta Predatorsista, kun Duchene keräsi 86 tehopistettä.

Kanadalaishyökkääjä pelaa Starsin kakkoskentässä yhdessä Tyler Seguinin ja Mason Marchmentin kanssa. 1+2 tehot Predatorsia vastaan iskenyt Seguin on tällä kaudella painanut 54 otteluun 45 tehopistettä ja toissa kesänä Starsiin vapaana pelaajana siirtynyt Marchment on 53 otteluun naulannut 44 tehopistettä. Viime kaudella runkosarjaan syntyi 31 tehopistettä.

Duchene saa vielä tämän vuoden jälkeen viiden seuraavan vuoden ajan palkkaa Predatorsilta. Predatorsin uusi GM Barry Trotz osti hyökkääjän kolme viimeistä sopimusvuotta ulos. Duchene olisi tienannut keskimäärin kahdeksan miljoonaa dollaria kaudesta Predatorsissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL