Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tehokas toinen erä Floridan pelastus! – NHL:n kestomenestyjä sillassa

Florida Panthersin Matthew Tkachuk vietti kolmen tehopisteen iltaa Pittsburgh Penguinsia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kolme ottelua. Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista nähtiin itäisen konferenssin puolella. NHL:n kestomenestyjä Pittsburgh Penguins kohtasi viime kesän Stanley Cup -finalisti Florida Panthersin. Ottelu oli kotijoukkueelle äärimmäisen tärkeä, mutta pisteitä pudotuspeleihin yhden kauden tauon jälkeen takaisin hamuava joukkue ei tililleen saanut.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers nappasi maukkaan vierasvoiton NHL:ssä. Panthers kaatoi Pittsburgh Penguinsin selvin lukemin toisen erän maaleillaan. Panthers oli lopulta Mike Sullivanin valmentamaa miehistöä vahvempi lukemin 5-2.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä verkot heiluivat yhteensä viisi kertaa. Panthers karkasi neljällä perättäisellä maalilla 4-0 -johtoon. Penguins kavensi ottelun kuitenkin 4-1’n ennen päätöserää. Kolmannen erän alussa Panthers lisäsi johdon jälleen neljään maaliin, kunnes Penguins laukoi loppulukemat välittömästi 5-1 -maalin jälkeen.

Vieraiden ykköstähti ottelussa oli voimahyökkääjä Matthew Tkachuk. Yhdysvaltalaistykki iski otteluun maalin ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Tkachuk teki esityön Aaron Ekbladin iskemään 3-0 -maaliin ylivoimalla ja Anton Lundellin 4-0 -maaliin. Suomalaissentteri iski ottelussa kaksi maalia.

Penguinsin maaleista ottelussa vastasivat John Ludvig ja Bryan RustTristan Jarry torjui 18 kertaa kotijoukkueen maalilla. Sergei Bobrovsky tarvitsi voiton eteen Panthersin maalilla yhteensä 25 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL