Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähdelle jättimäinen pelikielto!

Toronto Maple Leafsin kanadalaispuolustaja Morgan Reilly.
AOP

NHL:ssä on nähty jälleen todella iso pelikielto. Tällä kertaa pelikielto osui yhden sarjan suurimman mestarisuosikin riveihin, sillä Toronto Maple Leafsin tähtipuolustaja saa maksaa isoa hintaa tempauksestaan. Maple Leafsin kanadalaispuolustaja syyllistyi täysin turhaan temppuun ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs joutuu pelaamaan seuraavat ottelut ilman kanadalaista tähtipuolustaja Morgan Reillya. Reilly sai NHL:n kurinpidolta jättimäisen viiden ottelun mittaisen pelikiellon.

Reilly veti Ottawa Senatorsia vastaan pelatussa ottelussa Senatorsin nuorta keskushyökkääjä Ridly Greigiä poikittaisella mailalla päähän. Greig viimeisteli tyhjiin vain kuusi sekuntia ennen kolmannen erän loppua Senatorsin 5-3 -voittolukemat.

Maalin jälkeen Reilly otti laidassa yhteen pelaajan kanssa ja täräytti tätä kaulaan poikittaisella mailalla. Reillylle tuomittiin tilanteesta ulosajo.

7,5 miljoonan dollarin kausipalkalla operoiva 29-vuotias puolustaja on tällä kaudella pelannut NHL:ssä yhteensä 50 ottelua. Näissä on syntynyt seitsemän maalia ja yhteensä 43 tehopistettä. Koko uralla puolustaja on NHL:ssä pelannut 769 ottelua ja näihin on syntynyt 80 maalia sekä yhteensä 457 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL