Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tuhat täyteen! Wild-tähden ura jatkui voitokkaissa merkeissä

Marc-Andre Fleury
AOP

Viime yön NHL-kierroksella pelattiin hieno ottelu, kun Minnesota Wild ja Pittsburgh Penguins iskivät yhteen. Pelin suurimmaksi sankariksi nousi Wildin maalivahti Marc-Andre Fleury, joka pelasi uransa 1000:n NHL-ottelun.

Marc-Andre Fleury sai asianmukaiset huomionosoitukset ennen Minnesota Wildin ja Pittsbugh Penguinsin välistä ottelua. Kolminkertaisen Stanley Cup-voittajan pitkä ura palkittiin ja hän pääsi pitämään kiitospuheen perheensä läsnäollessa.

Ottelu käynnistyi avausseremonioiden jälkeen ja 39-vuotias Fleury oli mies paikallaan tolppien välissä. Entistä seuraansa vastaan pelannut Fleury, joka oli ensimmäistä kertaa aloittavana maalivahtina sitten tammikuun lopun, venyi kiekon tielle 34 kertaa ja auttoi seuransa arvokkaaseen 3-2 voittoon.

– Marc oli loistava. Tämä oli hieno ilta, Wildin valmentaja John Hynes iloitsi.

– Hän esiintyi upeasti. Kerroin joukkueelle pelin jälkeen, että hänen suoritustaan ja kilpailukykyään oli hienoa katsella. Se oli suuri ero pelissä.

– Sitten se, miten pelaajat pelaavat hänen edessään. On mahtavaa olla mukana ja nähdä, kuinka paljon hän taistelee ja kuinka paljon hän merkitsee joukkueelle. Kaikki haluavat voittaa hänen puolestaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL