Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tshekkitähti kovaan temppuun NHL:ssä! – ”Odotin kauan…”

Carolina Hurricanesin hyökkääjä Martin Necas
AOP

NHL:ssä nähtiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa todella mielenkiintoinen taistelu, kun kaksi isoa mestarisuosikkia kohtasivat toisensa. Carolina Hurricanes isännöi Raleighissa vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchea. Ottelusta saatiin odotetun kaltaiset maalijuhlat ja kotijoukkueen suomalaistähti johti orkesteria tyylillä.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes nappasi NHL:ssä todella makean kotivoiton. Hurricanes kaatoi tyylikkään esityksen pääteeksi vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchen. Hurricanes oli Jared Bednardin valmentamaa miehistöä vahvempi 5-2 -lukemin.

Hurricanesin ykköstähti ottelussa oli kolme maalia avauserään iskenyt Martin Necas. Tshekkihyökkääjälle hattutemppu oli uran ensimmäinen.

– Odotin kauan ensimmäistä hattutemppua ja toivoinkin, että se tulisi pian. Oli hienoa onnistua tekemään hattutemppu otteluun, joka vielä voitettiin, kertasi Necas.

Ottelun avauserän jälkeen Hurricanes johti 3-2 -lukemin. Toisessa erässä Michael Bunting vei kotijoukkueen 4-2 -johtoon ja Seth Jarvis naulasi loppulukemat tyhjiin kolmannen erän lopulla.

Teuvo Teräväinen syötti ottelussa neljä maalia ja Sebastian Aho keräsi yhden syöttöpisteen.

– Necas on talentti, jonka me kaikki tiedämme. Joskus hän vaeltaa pelinsä kanssa, mutta aina hän on mukana pelissä. Kun sinulla on Necasin kaltaisia laadukkaita pelaajia, niin voit saada joskus tällaisia otteluita heiltä, kommentoi päävalmentaja Brind’Amour.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL