Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kaksi alivoimamaalia oli liikaa! – NHL:n mestarisuosikki jäi tylysti nollille

Boston Bruinsin Pavel Zacha iski kaksi maalia Toronto Maple Leafsin verkkoon.
AOP

NHL:ssä pelattiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa todella mielenkiintoinen ottelu, kun kaksi mestarisuosikkia kohtasivat toisensa. NHL:n Stanley Cup -finaaleissa vuonna 2011 kohdanneet Boston Bruins ja Vancouver Canucks kohtasivat toisensa TD Gardenissa. Ottelu päättyi samoihin lukemiin kuin kesän 2011 seitsemäs finaaliottelu ja tälläkin kertaa Bruins oli vahvempi.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins juhli NHL:ssä merkittävää voittoa. Bruins kaatoi kotonaan NHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkue Vancouver Canucksin selvin lukemin. Bruins oli Rick Tocchettin valmentamaa miehistöä vahvempi lukemin 4-0.

Otteluun Bruins sai vahvan alun iskemällä kaksi alivoimamaalia heti avauserään. Lopullisen niitin Canucks arkkuun kotijoukkue löi heti toisen erän alussa, kun 15 sekuntiin Bruins iski kaksi maalia.

Bruinsin maaleista alivoimalla vastasivat Brad Marchand ja Danton Heinen. Marchand nosti koko kauden maalisaldon 25 osumaan ja Heinenille maali oli kauden kymmenes. Toisessa erässä kotijoukkueelta onnistuivat Morgan Geekie ja Pavel Zacha. Zacha iski ottelussa 1+1 tehot. Charlie Coyle syötti kaksi avauserän avauserän maalia. Myös tshekkitähti David Pastrnak syötti kaksi maalia ja nämä olivat toisen erän osumat.

Linus Ullmark torjui nollapelin Bruinsin maalilla ja tarvitsi siihen yhteensä 17 koppia. Thatcher Demko torjui Canucksin maalilla 21 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL