Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n venäläistähti sankarina! – Latvian ihmemiehelle nollapeli

Dmitri Voronkov on nähty myös Venäjän maajoukkueessa.
AOP

NHL:ssä pelattiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa kaksi ottelua. NHL:n läntisessä konferenssissa vielä tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva St. Louis Blues isännöi Columbus Blue Jacketsia, jonka haaveet pudotuspeleistä ovat jo menneet. Blue Jackets onnistui tekemään kiusaa Bluesille, sillä kamppailusta saatiin erittäin tiukka otatus.

Pascal Vincentin valmentama Columbus Blue Jackets nappasi todella maukkaan vierasvoiton St. Louis Bluesista. Blue Jackets oli Drew Bannisterin valmentamaa joukkuetta vahvempi 1-0 -lukemin. Ottelun ratkaisu syntyi päätöserässä, kun Dmitri Voronkov iski voittomaalin, kun ottelua oli reilut 15 peliminuuttia jäljellä.

NHL:ssä tulokaskautta pelaavalle Voronkoville maali oli kauden 12. Syöttöpisteet illan ainoaan osumaan meni Zach Werenskille ja Johnny Gaudreaulle.

Kummassakin päässä maalivahdit torjuivat erinomaisesti. Latvialaismaalivahti Elvis Merzlikins torjui nollapelin eteen yhteensä 21 kertaa. Kotijoukkueen maalilla Jordan Binnington torjui vastaavan määrän vetoja.

Latvialaiselle voitto oli kauden yhdeksäs ja nollapeli kauden ensimmäinen sekä uran kymmenes. Tällä kaudella Merzlikinsin torjuntaprosentti on karvan verran yli 90’n.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL