Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättiyllätys NHL:ssä! – Viime kauden sensaatio jäi nollille

San Jose Sharksin ruotsalaishyökkääjä William Eklund tehokkaana Seattle Krakenia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin kaksi ottelua keskiviikon vastaisena yönä ja kummassakin voittoa juhli tämän kauden heittopussi. Varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa käynnistyneessä ottelussa San Jose Sharks isännöi Seattle Krakenia. Ottelusta saatiin päivän toisen ottelun tavoin äärimmäisen tasainen ja ratkaisu nähtiin vasta päätöserässä.

David Quinnin valmentama San Jose Sharks otti todella maistuvan kotivoiton NHL:ssä. Sharks kaatoi kotiyleisönsä edessä Seattle Kraken tiukan esityksen päätteeksi. Sharks oli ottelussa Dave Hakstolin valmentamaa miehistöä vahvempi 2-0 -lukemin kolmannen erän maaleilla.

Sharksin ykköstähti ottelussa oli maalivahti Mackenzie Blackwood, joka torjui nollapelin. Kanadalaismaalivahti koppasi ottelussa yhteensä 32 kiekkoa ja varmisti kauden ensimmäisen ja uransa yhdeksännen nollapelin. Voitto oli maalivahdille tämän kauden kahdeksas.

Kotijoukkue iski otteluna ainoat maalit päätöserässä. Kummastakin maalista vastasi puolustaja, kun 1-0 -osuman iski Marc-Edouard Vlasic ja loppulukemat tyhjiin 21 sekuntia ennen loppua niittasi tshekkipuolustaja Jan Rutta. Vlasicille osuma oli kauden neljäs ja urallaan Stanley Cupeja voittaneelle Rutalle kolmas. Ruotsalaistähti William Eklund keräsi maaleihin syöttöpisteet viettäen kahden tehopisteen iltaa.

Vahvassa vireessä tällä kaudella Krakenin maalilla torjunut Joey Daccord koppasi yhteensä 20 vetoa, mutta ei pystynyt paremmin auttamaan joukkuettaan kiinni pisteisiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL