Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Draamaa NHL:ssä! – Nämä neljä pelaajaa ovat syytettynä seksuaalirikoksista

Carter Hart torjuu jatkossakin kiekkoja Flyersin maalilla.
AOP

Kanadassa on kuohunut viimeisten vuosien aikana jääkiekkoilijoiden seksuaalirikosten takia. Tuorein tapaus liittyy kesään 2018, kun Kanadan nuorten maajoukkueeseen kuuluneet pelaajat oli pidätetty seksuaalirikoksista epäiltynä. Nyt pelaajat ovat saapumassa oikeuden eteen selvittämään tilannetta.

NHL:stä tutut maalivahti Carter Hart, hyökkääjät Michael McLeod sekä Dillon Dube ja puolustaja Cal Foote on syytettynä kesällä 2018 tapahtuneesta rikoksista.

Yhteensä kahdeksan miestä on syytettynä tapauksesta ja näistä viisi on kuulunut Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen.

Viidentenä syytettynä pelaajana on Ottawa Senatorsia urallaan edustanut Alex Formenton, joka pelaa tällä hetkellä Sveitsissä. Kaikki pelaajat ovat ilmoittautuneet Ontarion provinssissa sijaitsevan Londonin kaupungin poliisille.

Pelaajat ovat syytettyä naisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka on tapahtunut Londonissa sijaitsevassa hotellissa kesäkuussa 2018. Samana päivänä Londonissa on järjestetty Kanadan jääkiekkoliiton hyväntekeväisyys golf-tapahtuma ja gaala.

Lähteiden mukaan nainen oli tavannut ravintolassa miehen, jonka kanssa olivat päätyneet hotelliin harrastamaan seksuaalista kanssakäyntiä. Mies oli kutsunut ryhmän miehiä paikalle ilman naisen suostumusta, johon edellä mainitut pelaajat lukeutuivat.

Tapauksessa seksuaalisesti hyväksikäytetty nainen nosti Kanadan jääkiekkoliittoa kohtaan syytteen vaatien 3,55 miljoonan dollarin korvauksia tapahtuneesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL