Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässäkö Kaapo Kakon seuraava osoite? – ”Hurja vahvistus Rangersiin…”

New York Rangersin Kaapo Kakko iski Kingsin Cal Petersenille maalin.
AOP

NHL:ssä siirtojen takaraja on edessä reilun kuukauden kuluttua, kun maaliskuun kahdeksas päivä kaikkien merkittävien pelaajakauppojen tekeminen päättyy. Yksi mielenkiintoisista pelaajista siirtojen takarajalla on New York Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko. Kakko on pyörinyt läpi kauden ja viime kevään erilaisissa siirtohuhuissa. 

NHL:n tämän kauden yksi vahvimmista joukkueista eli New York Rangers on jälleen mielenkiintoinen seurattava. Kesällä Peter Lavioletten valmennukseen siirtynyt Rangers pelasi runkosarjan ensimmäisen puolikkaan äärimmäisen vahvaa ja tehokasta jääkiekkoa, mutta tammikuun suvantovaihe on hieman heikentänyt joukkueen asemia.

Pudotuspelipaikan suhteen Rangersilla ei ole mitään pelättävää, sillä hyvätkin joukkueet ottavat happea joskus. Eroa neljänteen sijaan omassa Metropolien divisioonassa on riittämiin.

Rangers oli viime talvena yksi seuratuimmista joukkueista NHL:n siirtojen takarajalla, kun joukkueen odotettiin tekevän isoja siirtoja. Näitä myös nähtiin, sillä joukkue haali Patrick Kanen ja Vladimir Tarasenkon riveihinsä. Tähtihyökkääjät eivät nostaneet joukkuetta seuraavalle tasolle vaan lähtö laulukuoroon tuli heti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella New Jersey Devilsiä vastaan.

Kakko lihoiksi vain isoa palautusta vastaan

Nyt GM Chris Druryn odotetaan jälleen tekevän merkittäviä vahvistuksia joukkueeseen ja yhtenä palasena saattaa liikkua suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko. Kakko on Rangersin kesän 2019 NHL:n varaustilaisuuden kakkosvaraus. Suomalainen maailmanmestari niin miehistä, alle 20-vuotiaiden MM-kisoista kuin alle 18-vuotiaidenkin MM-kisoista on tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista.

Kakolla on kasassa 28 otteluun tehot 5+1 ja koko uralta 267 otteluun 49 maalia sekä yhteensä 104 tehopistettä. Kakolla on tämä vuosi nykyistä sopimusta jäljellä ja kesällä suomalainen on rajoitettu vapaa agentti, joten oikeudet jatkosopimuksen suhteen ovat vielä seuralla.

Drury ei kauppaa Kakkoa mikäli mitään priimaa ei ole vaihdossa tarjolla. Täydellinen pelaaja nykyiseen Rangersin miehistöön löytyisi Columbus Blue Jacketsin riveistä.

Blue Jacketsin kapteeni Boone Jenner täyttäisi Rangersin puuttuvan aukon kolmossentterin osalta täydellisesti. Hyökkääjällä on vielä tämän kauden jälkeen kaksi vuotta reilun kolmen miljoonan dollarin kausipalkalla olevaa sopimusta jäljellä.

Mikäli Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen olisi Jennerin valmis kauppaamaan, niin olisi hyökkääjä hurja vahvistus Rangersiin nyt ja lähitulevaisuudessa.

On täysin selvää, että pelkästään Kakko ei riitä Jennerin hankkimiseen, joten pelaajakauppa olisi tässä tapauksessa merkittävä, mutta suomalaishyökkääjä voisi olla pelaajakaupan toteutumisen suhteen vaa’ankieli asemassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL