Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Supertähdet saivat NHL:ltä huomiota!

New York Rangersin Barclay Goodrow antaa painetta, Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherov karkaa.
AOP

NHL:ssä käynnistellään tähdistöotteluviikkoa. Tällä viikolla nähdään runkosarjassa vain muutamia otteluita, mutta se ei tarkoita sitä etteikö sarjassa olisi tapahtumia. Menneen viikon ykköstähdet on sarjan toimesta valittu ja ykköstähtenä häärii pistepörssiä johtava supertähti.

2020-luvulla kahdesti NHL:ssä Stanley Cup -mestaruuden voittanut Tampa Bay Lightning seilaa tällä hetkellä melkoisessa myötätuulessa. Lightning on kovaa vauhtia vahvistamassa otettaan NHL:n itäisen konferenssin suorista pudotuspelipaikoista. Lightningin ykköstähti on läpi kauden ollut venäläishyökkääjä Nikita Kucherov. Kucherov johtaa koko sarjan pistepörssiä ja palkittiin myös menneen viikon ykköstähdeksi.

Kakkostähti meni Edmonton Oilersin kapteeni Connor McDavidille ja kolmostähti viime vuonna Stanley Cup -finaaleissa esiintyneen Florida Panthersin Matthew Tkachukille.

Venäläinen supertähti iski viikon kolmeen otteluun neljä maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä. Kucherov iski uransa viidennen hattutempun Philadelphia Flyersia vastaan, kun Lightning voitti ottelun 6-3 -lukemin. Venäläinen iski otteluun 3+1 tehot. Samalla Kucherov iski uransa 25. neljän tehopisteen illan NHL:ssä.

Oilersin kapteeni McDavid iski kolmeen otteluun hurjat 4+4 tehot. McDavid iski uransa 36. kerran neljä tehopistettä yhteen otteluun, kun lauantaina kanadalaistähti naulasi 1+3 tehot Nashville Predatorsia vastaan joukkueen 4-1 -kotivoitossa.

Alkukaudesta vaisussa pelivireessä ollut Tkachuk on löytänyt vuoden 2024 puolella oivan pelivireen. Panthers voitti viikon neljä kamppailua ja nosti koko kauden pistesaldon 66. Näihin otteluihin yhdysvaltalainen voimahyökkääjä tälläsi 4+4 tehot ja nosti koko kauden maalimäärän 16 osumaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL