Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä hurjat maalijuhlat! – Ratkaisu venyi jatkoajalle

Nashville Predators kaatoi Brayden Schennini edustaman St. Louis Bluesin.
AOP

NHL:ssä läntisen konferenssin pudotuspelipaikoista taistelevat St. Louis Blues ja Los Angeles Kings kohtasivat toisensa sunnuntai-illan kamppailussa. Ottelussa kummallekin oli todella isot pisteet jaossa, sillä kumpikin joukkue on taistelemassa kahdesta viimeisestä paikasta läntisen konferenssin pudotuspeleihin.

Drew Bannisterin valmentama St. Louis Blues otti NHL:ssä todella tärkeän kotivoiton. Blues kaatoi kotiyleisönsä edessä Los Angeles Kingsin tasaisen ottelun jälkeen. Blues oli Todd McLellanin valmentamaa Kingsiä vahvempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin.

Voitto oli Bluesille jo viides putkeen. Kolme edellistä voittoa ovat tulleet jatkoajan jälkeen. Näissä otteluissa ovat kaatuneet Kingsin lisäksi Seattle Kraken ja Vancouver Canucks vieraskaukalossa.

Vuoden 2023 loppu ja vuoden 2024 alku on ollut Kingsille todella vaikea, sillä 15 edellisestä ottelusta joukkue on voittanut vain kaksi. Voitot ovat itäisen konferenssin joukkueita vastaan, kun Carolina Hurricanes kaatui vieraissa ja New York Rangers kotikaukalossa. Tällä hetkellä joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa.

Bluesin sankariksi sunnuntain kamppailussa nousi kapteeni Brayden Schenn, joka naulasi jatkoajan toisella minuutilla voittomaalin. Schennille maali oli kauden 13. Venäläishyökkääjä Pavel Buchnevich syötti voittomaalin ja iski otteluun 1+1 tehot. Jordan Kyrou ja Nick Leddy vastasivat muista maaleista Joel Hoferin torjuessa voiton eteen yhteensä 30 kertaa.

Kingsin maalit ottelussa menivät Adrian Kempen, Phillip Danaultin ja Jaret Anderson-Dolanin nimiin. David Rittich torjui 28 kertaa vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL