Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Avauserän maalit olivat liikaa Columbukselle! – Seattle arvokkaaseen voittoon

Seattle Krakenin Jordan Eberle tehoili Columbus Blue Jacketsia vastaan.
AOP

NHL:ssä aloitettiin lomaviikot, joten maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa oli ohjelmassa vain yksi ottelu. NHL:n läntisessä konferenssissa tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista taisteleva Seattle Kraken isännöi Columbus Blue Jacketsia. Ottelussa Krakenille pisteet olivat huomattavasti vierasjoukkuetta tärkeämmät ja kotijoukkue onnistui ne lopulta ottamaankin.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken venytti NHL:ssä pisteputken jo kolmen ottelun mittaiseksi. Kraken kaatoi kotiyleisönsä edessä Columbus Blue Jacketsin vahvan avauserän turvin. Kraken oli Pascal Vincentin valmentamaa miehistöä parempi 4-2 -lukemin.

Ottelussa Kraken teki kolme maalia avauserän jälkimmäisellä kympillä. Tämä johto säilyi aina kolmannen erän puoliväliin asti kunnes vieraiden venäläistähti osui kahdesti reilussa kahdeksassa minuutissa. Lähemmäksi Blue Jackets ei kuitenkaan päässyt, sillä kotijoukkue naulasi loppulukemat tyhjiin 13 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä.

Krakenin ykköstähti ottelussa oli tehot 2+1 naulannut kanadalaishyökkääjä Jordan Eberle. Eberle nosti koko kauden maalisaldon yhdeksään osumaan. Kumpikin Eberlen maaleista syntyi ylivoimalla avauserään. Jared McCann iski Krakenin 2-0 -maalin Eberlen syötöstä ja Brandon Tanev niittasi loppulukemat tyhjiin kauden viidennellä maalilla.

Blue Jacketsin maalit menivät venäläistähti Yegor Chinakhovin nimiin kolmannessa erässä. Chinakhov nosti koko kauden maalisaldon jo hurjaan 14 osumaan.

Krakenin maalilla Joey Daccord torjui 30 kertaa ja Blue Jacketsin maalilla Daniil Tarasov otti 22 koppia.

Blue Jacketsille tappio oli seitsemäs yhdeksään edelliseen kamppailuun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL