Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Törkytempusta kova hinta! – NHL-tähdelle jättimäinen pelikielto

New York Rangers Jacob Trouba, Carolina Hurricanes Teuvo Teräväinen
AOP

NHL:n yksi alkukauden vahvimmista joukkueista eli New York Rangers on ollut melkoisissa ongelmissa tammikuun aikana. Rangers on hävinnyt uuden vuoden aikana roimasti otteluita. Vahvasti sujunut vuosi 2023 takaa sen, että paikka pudotuspeleissä ei suvantovaiheesta huolimatta ole uhattuna.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers palasi NHL:ssä voittojen tielle sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Rangers murskasi vieraskaukalossa Ottawa Senatorsin 7-2 -lukemin oltuaan ottelussa jo 2-0 -lukemin tappiolla.

Rangersilla on 49 ottelun jälkeen koossa 30 voittoa ja yhteensä 63 pistettä. Rangers on koko NHL:n itäisen konferenssin kolmantena heti Boston Bruinsin ja Florida Panthersin jälkeen, jotka taistelevat Atlantin divisioonan voitosta. Rangers johtaa Metropolien divisioonaa ennen Carolina Hurricanesia, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna ja kaksi pistettä tällä hetkellä vähemmän.

Rangers kaatoi Senatorsin ilman kapteeniaan ja luottopuolustaja Jacob Troubaa. NHL:n kurinpito langetti puolustajalle kahden ottelun pelikiellon kyynärpäätaklauksesta Vegas Golden Knightsin venäläishyökkääjä Pavel Dorofeyeviin. Tilanteesta ei tuomittu ottelussa jäähyä yhdysvaltalaispuolustajalle. Dorofeyev ei palannut otteluun taklauksen jälkeen. Hyökkääjä pelasi ottelussa yhteensä 13 vaihtoa ja sai peliaikaa 11.15 minuuttia.

Rangers taipui Golden Knightsille ottelussa 5-2 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL